Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Keravan Palvelutalosäätiön Kotimäen palvelukeskus tuottaa palveluasumista ikääntyneille ja neurologisesti vammautuneille henkilöille. Lisäksi säätiö tuottaa eri järjestöille kokoontumistiloja, lounasravintolatoimintaa sekä tila- ja juhlapalveluja.
Toimipisteemme sijaitsee Keravan rautatieaseman läheisyydessä.

Etsimme nyt tukipalvelutiimiimme ammattitaitoista laitoshuoltajaa vakituiseen työsuhteeseen 7.11.2016 alkaen.

Laitoshuoltajan työtehtäviin kuuluu asukkaiden huoneistojen ja yleisten tilojen siivouksen sekä pyykkihuollon lisäksi ruuan jakeluun ja valmisteluun liittyviä tehtäviä. Työaika sijoittuu 7-17 välille, ja sisältää myös viikonloppuja.

Edellytämme laitoshuoltajan tutkintoa sekä hygieniapassia.
Arvostamme joustavaa asennetta sekä tiimityöskentelytaitoja. Kokemus palvelutalotyöskentelystä katsotaan eduksi.

Vapaamuotoiset hakemukset, sekä ansioluettelo, tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen rekry@kpts.fi

Olemme savuton työpaikka.
Tehtävään valitun on toimitettava koeajan kuluessa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta sekä todistus huumausainetestistä.

Web-osoite: http://www.kpts.fi Työnantaja: Keravan palvelutalosäätiö Sijainti: Porvoonkatu 10, 04200 KERAVA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 07.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa tukipalvelutiimin tiimivastaava Asta Nieminen sekä henkilöstöasioiden hoitaja Laura Kemppinen (etunimi.sukunimi@kpts.fi) Hakemukset: Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen osoitteeseen rekry@kpts.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Porvoonkatu 10, 04200 KERAVA

Yritystiedot

Toiminimi Keravan Palvelutalosäätiö Y-tunnus 0223004-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitoshuoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Keravan palvelutalosäätiö. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava , osoitteessa Porvoonkatu 10, 04200 KERAVA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa