Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Keravan Palvelutalosäätiön Kotimäen palvelukeskus tuottaa palveluasumista ikääntyneille ja neurologisesti vammautuneille henkilöille. Lisäksi säätiö tuottaa eri järjestöille kokoontumistiloja, lounasravintolatoimintaa sekä tila- ja juhlapalveluja. Toimipisteemme sijaitsee Keravan rautatieaseman läheisyydessä. Etsimme nyt tukipalvelutiimiimme ammattitaitoista laitoshuoltajaa vakituiseen työsuhteeseen 7.11.2016 alkaen. Laitoshuoltajan työtehtäviin kuuluu asukkaiden huoneistojen ja yleisten tilojen siivouksen sekä pyykkihuollon lisäksi ruuan jakeluun ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kerava siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Keravan Palvelutalosäätiö Y-tunnus 0223004-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitoshuoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Keravan palvelutalosäätiö. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus