Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Keravan kaupungin kasvatus- ja opetustoimessa on haettavana vakituinen

TALOUSSIHTEERIN TOIMI alkaen 7.11.2016 tai sopimuksen mukaan.

Taloussihteerin vastuulla ovat kasvatuksen ja opetuksen toimialan taloushallinnon monipuoliset tehtävät haasteellisessa toimintaympäristössä. Taloussihteeri osallistuu talousarvion ja tilinpäätöksen laadintaan, talouden seurantaan ja raportointiin sekä kustannuslaskentaan ja tilastojen laadintaan. Taloussihteeri käsittelee koulukuljetushakemukset ja valmistelee kuljetuspäätökset. Tehtäviin kuuluvat myös tilojen käyttöön ja vuokriin liittyvien asiakirjojen valmistelu sekä opetuksen myyntipalvelulaskutus. Taloussihteeri on osa toimialan tukipalvelutiimiä.

Toimeen valittavalta vaaditaan tehtävään soveltuva opistoasteen tutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto, erinomaiset tietotekniset taidot, erityisesti Excel-osaamista sekä monipuolista kokemusta taloushallinnon työtehtävistä. Kunta-alan tuntemus luetaan eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää valittavalta yhteistyötaitoja, itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, joustavuutta, hyvää loogista päättelykykyä sekä tarkkaa numerosilmää.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Web-osoite: http://www.kerava.fi Työnantaja: Keravan kaupunki Sijainti: 04200 KERAVA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 07.11.2016, 7.11.2016 tai sop. mukaan Yhteystiedot: Talousjohtaja Katja Immonen, p. 040 318 2255 (etunimi.sukunimi@kerava.fi) Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/117808/fi_FI Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 04200 KERAVA

Yritystiedot

Toiminimi Keravan kaupunki Y-tunnus 0127485-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taloussihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Keravan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04200 - Kerava , osoitteessa 04200 KERAVA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa