Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ravitsemistyönjohtajan tehtäviin kuuluvat mm. käytännön työnjohtaminen, vastaa lähtevien ruokien lähetyksestä, sisäinen ja ulkoinen asiakaspalvelu, tuotannonohjausjärjestelmän käyttäminen, ruoanjakeluun osallistuminen, elintarvikkeiden tilaaminen ja taloushallinnolliset tehtävät . Työaika on maanantaista-perjantaihin klo 7.00-17.00 välillä. Pätevyysvaatimus: restonomin tai suurtalousesimiehen tutkinto. Osoitettua ammattipätevyyttä aikaisemmista työnjohto työtehtävistä. Käyttökokemusta tuotannonohjausjärjestelmästä, hyvät taidot työvuorolistojen (Titania) suunnittelusta, tekstin käsittely ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johtajapositiot tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Keravan kaupunki Y-tunnus 0127485-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravitsemistyönjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Keravan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa