Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

IT-osastonjohtaja

Kuntarahoitus

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ravitsemistyönjohtajan tehtäviin kuuluvat mm. käytännön työnjohtaminen, vastaa lähtevien ruokien lähetyksestä, sisäinen ja ulkoinen asiakaspalvelu, tuotannonohjausjärjestelmän käyttäminen, ruoanjakeluun osallistuminen, elintarvikkeiden tilaaminen ja taloushallinnolliset tehtävät . Työaika on maanantaista-perjantaihin klo 7.00-17.00 välillä. Pätevyysvaatimus: restonomin tai suurtalousesimiehen tutkinto. Osoitettua ammattipätevyyttä aikaisemmista työnjohto työtehtävistä. Käyttökokemusta tuotannonohjausjärjestelmästä, hyvät taidot työvuorolistojen (Titania) suunnittelusta, tekstin käsittely ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johtajapositiot tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Keravan kaupunki Y-tunnus 0127485-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravitsemistyönjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Keravan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus