Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Tietojärjestelmäpäällikkö verkkopalveluihin Valiolle

Valio

00900 - Helsinki

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Keravan kaupungin kasvatus- ja opetustoimessa on haettavana SUOMEN KIELEN JA SUOMI TOISENA KIELENÄ LEHTORIN määräaikainen virka (nro 233) ajalle 1.11.2016-3.6.2017. Tehtävän sijoituspaikka on Keravanjoen koulun Jaakkolan toimipiste, jossa toimivat luokat 7.-9. Keravanjoen koulu on yhtenäiskoulu luonnon keskellä Keravanjokilaaksossa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Mukava ja aktiivinen työyhteisömme työskentelee tiimeissä yhteisten asioiden kehittämiseksi. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Kerava määräaikainen Kerava opettajat, lehtorit, professorit määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Keravan kaupunki Y-tunnus 0127485-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perusopetuksen lehtori, AI ja S2, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Keravan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04200 - Kerava . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 25 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus