Duunitori suosittelee
Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Keravan kaupungin kasvatus- ja opetustoimessa on haettavana LUOKANOPETTAJAN VIRANSIJAISUUS (nro 177) 2.1.-3.6.2017. Tehtävän sijoituspaikka on Keskuskoulu. Keskuskoulu on n. 350 oppilaan alakoulu Keravan keskustassa, aivan juna-aseman läheisyydessä. Koulussamme on Keravan alakoulujen musiikkiluokat sekä kolme erityisopetuksen pienryhmää. Meillä keskitytään perustietojen ja -taitojen oppimiseen ja kannustetaan kauniiseen käyttäytymiseen. Haemme joukkoomme työstään innostunutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Kerava opettajat, lehtorit, professorit Kerava .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Keravan kaupunki Y-tunnus 0127485-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Luokanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Keravan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04200 - Kerava . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa