Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 16.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme uinninvalvojia / uimaopettajia Virkistysuimala Zimmariin lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Kelpoisuusvaatimuksena on uinninvalvojan tai uimaopettajan pätevyys. Suoritettu EA I-kurssi katsotaan eduksi. Sijaistarpeesta riippuen työ voi olla osa-aikatyötä tai kokoaikatyötä. Voit ilmoittautua sijaiseksi lähettämällä lyhyen ansioluettelon itsestäsi sähköpostilla [email protected] tai täyttämällä sähköisen hakemuksen www.kempele.fi/tyopaikat....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Kempele muut opetusalan tehtävät Kempele määräaikainen Kempele liikuntapalvelut ja urheiluala muut opetusalan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kempeleen kunta Y-tunnus 0186002-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Uinninvalvojien / uimaopettajien sijaiset, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut Kempeleen kunta. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kempele . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus