Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme uinninvalvojia / uimaopettajia Virkistysuimala Zimmariin lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Kelpoisuusvaatimuksena on uinninvalvojan tai uimaopettajan pätevyys. Suoritettu EA I-kurssi katsotaan eduksi. Sijaistarpeesta riippuen työ voi olla osa-aikatyötä tai kokoaikatyötä.

Voit ilmoittautua sijaiseksi lähettämällä lyhyen ansioluettelon itsestäsi sähköpostilla jaana.keranen@kempele.fi tai täyttämällä sähköisen hakemuksen www.kempele.fi/tyopaikat.

Web-osoite: http://www.kempele.fi Työnantaja: Kempeleen kunta Sijainti: Kempeleen kunta, 90450 KEMPELE Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 26.09.2016, Sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Virkistysuimalan vs. vastaava Jaana Keränen, puh. 050-4636273 tai jaana.keranen@kempele.fi. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/116517/fi_FI Ilmoitus jätetty: 16.09.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kempeleen kunta, 90450 KEMPELE

Yritystiedot

Toiminimi Kempeleen kunta Y-tunnus 0186002-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Uinninvalvojien / uimaopettajien sijaiset, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut Kempeleen kunta. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kempele , osoitteessa Kempeleen kunta, 90450 KEMPELE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa