Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme uinninvalvojia / uimaopettajia Virkistysuimala Zimmariin lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Kelpoisuusvaatimuksena on uinninvalvojan tai uimaopettajan pätevyys. Suoritettu EA I-kurssi katsotaan eduksi. Sijaistarpeesta riippuen työ voi olla osa-aikatyötä tai kokoaikatyötä. Voit ilmoittautua sijaiseksi lähettämällä lyhyen ansioluettelon itsestäsi sähköpostilla jaana.keranen@kempele.fi tai täyttämällä sähköisen hakemuksen www.kempele.fi/tyopaikat....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Kempele muut opetusalan tehtävät Kempele määräaikainen Kempele liikuntapalvelut ja urheiluala muut opetusalan tehtävät määräaikainen Kempele .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kempeleen kunta Y-tunnus 0186002-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Uinninvalvojien / uimaopettajien sijaiset, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut Kempeleen kunta. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kempele . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa