Duunitori suosittelee
Business Development Analyst

Kuntarahoitus

00101 - Helsinki

Card Customer Service Process Support

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Junior B2B-projektipäällikkö

Management Events

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kempeleen kansalaisopisto hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kurssisihteeriä 2.1.2017 alkaen. Kansalaisopisto on osa Kempele Akatemiaa, jossa vapaa-ajan palvelut on koottu yhdeksi kokonaisuudeksi ja johon kansalaisopiston lisäksi kuuluvat kirjasto, virkistysuimala, nuorisotyö sekä liikunta- ja kulttuuripalvelut. Kurssisihteerin työtehtävä sisältää monipuolisia toimistotehtäviä asiakaspalvelusta taloushallintoon ja viestintään. Kurssisihteerin tehtävään edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Kempele hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kempeleen kunta Y-tunnus 0186002-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kurssisihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kempeleen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kempele . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus