Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kempeleen kansalaisopisto hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kurssisihteeriä 2.1.2017 alkaen. Kansalaisopisto on osa Kempele Akatemiaa, jossa vapaa-ajan palvelut on koottu yhdeksi kokonaisuudeksi ja johon kansalaisopiston lisäksi kuuluvat kirjasto, virkistysuimala, nuorisotyö sekä liikunta- ja kulttuuripalvelut. Kurssisihteerin työtehtävä sisältää monipuolisia toimistotehtäviä asiakaspalvelusta taloushallintoon ja viestintään. Kurssisihteerin tehtävään edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Kempele hallinto, yleiset toimistotyöt Kempele .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kempeleen kunta Y-tunnus 0186002-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kurssisihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kempeleen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kempele . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus