Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kempeleen kansalaisopisto hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kurssisihteeriä 2.1.2017 alkaen.

Kansalaisopisto on osa Kempele Akatemiaa, jossa vapaa-ajan palvelut on koottu yhdeksi kokonaisuudeksi ja johon kansalaisopiston lisäksi kuuluvat kirjasto, virkistysuimala, nuorisotyö sekä liikunta- ja kulttuuripalvelut.

Kurssisihteerin työtehtävä sisältää monipuolisia toimistotehtäviä asiakaspalvelusta taloushallintoon ja viestintään. Kurssisihteerin tehtävään edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa opistotason tutkintoa. Arvostamme kokonaisuuksien hallintaa, tarkkuutta, joustavuutta, paineensietokykyä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Lisäksi arvostamme hyviä tietoteknisiä valmiuksia mm. Office ohjelmiston hallintaa ja aiempaa kokemusta taloushallinnon järjestelmistä.

Kurssisihteerin tehtäväkuva tarkentuu, kun Kempele Akatemian toimintamalli vakiintuu.

Web-osoite: http://www.kempele.fi Työnantaja: Kempeleen kunta Sijainti: Kempeleen kunta, 90440 KEMPELE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, 2.1.2017 Yhteystiedot: Kansalaisopiston rehtori Merja Hillilä, puhelin 050-4636 423 tai sähköposti merja.hillila@kempele.fi. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/117878/fi_FI Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kempeleen kunta, 90440 KEMPELE

Yritystiedot

Toiminimi Kempeleen kunta Y-tunnus 0186002-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kurssisihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kempeleen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kempele , osoitteessa Kempeleen kunta, 90440 KEMPELE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa