Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Keminmaan Vesi Oy:ssä on haettavana VESIHUOLTOINSINÖÖRIN TOIMI Toimeen valittavalta edellytetään tehtävään soveltuvaa AMK-insinööritasoista teknistä koulutusta sekä laaja-alaista kokemusta vesihuoltolaitosten ja niiden verkostojen käytöstä, kunnossapidosta, rakennuttamisesta sekä suunnitteluttamisesta. Työtehtäviin kuuluvat mm. seuraavat työt: asiakaspalvelu ja liitoslausuntojen tekeminen, verkosto-jen saneerauksen suunnittelu ja toteutus, verkoston hallinnan kehittäminen, rakennuttaminen, suun-nitteluttaminen ja työmaavalvonta, verkkotietojärjestelmän ylläpito, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Keminmaa asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Keminmaan Vesi Oy Y-tunnus 2007886-8 Toimiala Veden otto, puhdistus ja jakelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vesihuoltoinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Keminmaan Vesi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Keminmaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus