Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kemin kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelukeskuksessa on haettavana työterveyshoitajan toimi 1.12.2016 alkaen. Toimeen valittavalla tulee olla terveydenhoitajan pätevyys sekä työterveyshuollon erikoistumisopinnot suoritettuna. Tehtävää täytettäessä eduksi luetaan työkokemus työterveyshuollossa sekä ensiapukouluttajapätevyys. Työhön sisältyy ennaltaehkäisevä työterveyshuolto ja työterveyspainotteinen sairaanhoito. Työterveyshoitaja työskentelee moniammatillisessa tiimissä asiakasvastuullisesti. Työ vaatii joustavuutta, itsenäistä työskentelyä ja päätöksentekokykyä, yhteistyökykyä ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Kemi hoitajat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kemin kaupunki Y-tunnus 0210427-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työterveyshoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kemin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus