Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kemin kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelukeskus/Lapin sovittelutoimisto hakee: Sovitteluohjaajaan sijaista Sodankylän toimipisteeseen ajalle 1.12.2016 - 31.12.2017 Kemin kaupungin ylläpitämä Lapin sovittelutoimisto tuottaa rikos- ja eräiden riita-asioiden sovittelusta annetun lain (1015/2005) mukaista sovittelupalvelua. Toimisto sijaitsee Kemissä ja sivutoimipiste Sodankylässä. Toimipisteessä työskentelee kaksi sovitteluohjaajaa. Sovitteluohjaajat vastaavat sovitteluun ohjautuvien tapausten virellepanosta, päätösvalmistelusta, jälkiselvittelystä sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Sodankylä musiikki- ja viihdealan tehtävät Sodankylä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kemin kaupunki Y-tunnus 0210427-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sovitteluohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Kemin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sodankylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa