Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Kemin kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelukeskus/Lapin sovittelutoimisto hakee:

Sovitteluohjaajaan sijaista Sodankylän toimipisteeseen ajalle 1.12.2016 - 31.12.2017

Kemin kaupungin ylläpitämä Lapin sovittelutoimisto tuottaa rikos- ja eräiden riita-asioiden sovittelusta annetun lain (1015/2005) mukaista sovittelupalvelua. Toimisto sijaitsee Kemissä ja sivutoimipiste Sodankylässä. Toimipisteessä työskentelee kaksi sovitteluohjaajaa.

Sovitteluohjaajat vastaavat sovitteluun ohjautuvien tapausten virellepanosta, päätösvalmistelusta, jälkiselvittelystä sekä palveluprosessin dokumentoinnista. Ohjaajien tehtävä on kouluttaa vapaaehtoisia sovittelijoita sekä toimia tarvittaessa sovittelijoina.

Pätevyysvaatimuksena on rikos- ja eräiden riita-asioiden sovittelusta annetun lain (1015/2005) 10 §:n mukainen pätevyys. Arvostamme asiakas- ja ratkaisukeskeistä työtapaa sekä joustavaa työotetta. Eduksi katsomme kokemuksen vapaaehtoisten ohjaustehtävistä, kouluttajana toimimisesta sekä sovittelutoiminnasta. Työ sisältää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputyötä. Työ edellyttää ajokorttia.

Tehtävän palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Ennen sijaisuuden vastaanottamista valitun tulee esittää 6 § 2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä.

Web-osoite: http://kemi.fi Työnantaja: Kemin kaupunki Sijainti: Lompolontie 1, 99600 SODANKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, 31.12.2017 saakka Yhteystiedot: Lisätietoja antaa sovittelutoiminnan vastaava Sanna Toivainen puh. 0400-238002. Hakemukset: Hakemukset, joita ei palauteta on toimitettava työ- ja opintotodistuksineen sekä ansioluetteloineen osoitteella: Kemin kaupunki, sosiaali- ja terveyspalvelukeskus/hallinto, Keskuspuistokatu 30, 94100 KEMI. Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lompolontie 1, 99600 SODANKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Kemin kaupunki Y-tunnus 0210427-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sovitteluohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Kemin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sodankylä , osoitteessa Lompolontie 1, 99600 SODANKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa