Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sosiaalityöntekijän viransijaisuus ajalle 1.11.2016 - 21.4.2017 Viransijaisuudessa tehtävät painottuvat aikuisten ja perheiden kanssa tehtävään työhön sosiaalitoimistossa. On mahdollista että sijaisuus jatkuu tai tehtävä tulee avoimeksi määräajan jälkeen. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 § mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Valitun tulee toimittaa rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta (504/2002). ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Kemi määräaikainen Kemi sosiaalityö määräaikainen Kemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kemin kaupunki Y-tunnus 0210427-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijän viransijaisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Kemin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa