Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sosiaalityöntekijän viransijaisuus ajalle 1.11.2016 - 21.4.2017 Viransijaisuudessa tehtävät painottuvat aikuisten ja perheiden kanssa tehtävään työhön sosiaalitoimistossa. On mahdollista että sijaisuus jatkuu tai tehtävä tulee avoimeksi määräajan jälkeen. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 § mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Valitun tulee toimittaa rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta (504/2002). ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Kemi määräaikainen Kemi sosiaalityö määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kemin kaupunki Y-tunnus 0210427-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijän viransijaisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Kemin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus