Duunitori suosittelee
Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kemin kaupungin opetustoimessa on haettavana Sauvosaaren koulun erityisluokanopettajan vuorotteluvapaan sijaisuus ajalle 9.1.-14.5.2017. Opetettavana on pidennetyn oppivelvollisuuden ryhmä, jossa on 8 oppilasta. Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstöön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Palkkaus määräytyy kunnallisen OVTES:n mukaan. Vuorotteluvapaan ehtojen mukaisesti valituksi tulevan viransijaisen tulee olla työ- ja elinkeinotoimistossa työttömänä työnhakijana oleva ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Kemi opettajat, lehtorit, professorit Kemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kemin kaupunki Y-tunnus 0210427-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ERITYISLUOKANOPETTAJA, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Kemin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus