Duunitori suosittelee
Software Architect (Device Development team)

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Etsimme logistiikkatyöntekijöitä Hyvinkäälle

Adecco Finland

Finland

Kesätyö - Tampereen jakeluvarasto

Tamro Oyj

33840 - Tampere

ITSM Specialist/Developer

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kemin kaupungin opetustoimessa on haettavana Sauvosaaren koulun erityisluokanopettajan vuorotteluvapaan sijaisuus ajalle 9.1.-14.5.2017. Opetettavana on pidennetyn oppivelvollisuuden ryhmä, jossa on 8 oppilasta. Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstöön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Palkkaus määräytyy kunnallisen OVTES:n mukaan. Vuorotteluvapaan ehtojen mukaisesti valituksi tulevan viransijaisen tulee olla työ- ja elinkeinotoimistossa työttömänä työnhakijana oleva ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Kemi opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kemin kaupunki Y-tunnus 0210427-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ERITYISLUOKANOPETTAJA, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Kemin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus