Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lakeusrekry hakee asiakasyritykselleen Chemigate Oy:lle Kymenlaakson/Etelä-Karjalan alueelle konsultoivaa myynti-insinööriä. Tarjolla on kiinnostava ja monipuolinen tehtäväkenttä asiantuntevassa työyhteisössä teollisesti merkittävimpiin biomateriaaleihin perustuvien tuotteiden parissa. Työpisteinä ovat mahdollisia myös tietyt muut maantieteelliset alueet kotitoimistosta käsin toimittuna. Työmatkoja tehtävässä asiakkailla ( pääasiassa paperi- ja kartonkiteollisuus) on arviolta noin 80 pv vuodessa niin koti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Kouvola myyntialan tehtävät Kouvola .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kemian alan myynti-insinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Lakeusrekry Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kouvola .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus