Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Kaipaamme lisävahvistusta tiimiimme!
Etsimme neljää uutta hampurilaistyöntekijää erilaisilla käytettävyyksillä ja aloitusajankohdilla. Kaksi työpaikkaa sopivat erityisen hyvin opiskelijoille, sillä näissä vuoroissa töitä on etupäässä tarjolla viikonloppuisin, iltaisin ja loma-aikoina. Kolmannelle olisi töitä 60-80h/3vk ja vuorot olisivat etupäässä aamu- ja päivävuoroja. Neljäs tarvitaan aloittamaan tammikuussa ja tunteja olisi vähintään 80h/3v kaikissa vuoroissa.

Jos olet ulospäinsuuntautunut, palvelualtis, pirteä ja kykenet hektiseen työskentelyyn päivästä toiseen, saatat olla henkilö, jonka haluamme osaksi työporukkaamme! Laita tulemaan vapaamuotoinen hakemus heti, sillä aloitamme rekrytoinnit samantien ja valitsemme työntekijät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja sähköpostitse ravintolapäällikkö Marika Lämsältä osoitteesta marika.lamsa@hesburger.fi.

Työnantaja: Hespersonnel Oy/Hesburger Rovaniemi Sijainti: Pulkamontie 1, 96900 SAARENKYLÄ Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Heti/alkamisajankohdat ovat sovittavissa Yhteystiedot: ravintolapäällikkö Marika Lämsä, marika.lamsa@hesburger.fi Hakemukset: marika.lamsa@hesburger.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pulkamontie 1, 96900 SAARENKYLÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiötyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Hespersonnel Oy/Hesburger Rovaniemi. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Pulkamontie 1, 96900 SAARENKYLÄ .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa