Duunitori suosittelee
Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

CEO for One Month — Unelmien Kesätyö

Adecco

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ammattitaistoista keittäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Edellytämme toimeen soveltuvaa tutkintoa ja kokemusta. Katsomme eduksi kokemuksen ja näkemyksen mielenterveystyöstä. Raaseporin Hoivakoti on 45-paikkainen hoivakoti, joka tuottaa kodinomaista ja monipuolista asumista mielenterveyskuntoutujille. Hoivakodissamme tarjotaan tehostettua-sekä tukiasumispalveluja asukkaille joilla on mielenterveydellisistä syistä johtuvia haasteita itsensä ja/tai arjen hallinnassa. Henkilöillä voi olla myös ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Raasepori ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiötyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Raaseporin Hoivakoti Oy - Raseborgs Vårdhem Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Raasepori .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus