Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ammattitaistoista keittäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Edellytämme toimeen soveltuvaa tutkintoa ja kokemusta. Katsomme eduksi kokemuksen ja näkemyksen mielenterveystyöstä. Raaseporin Hoivakoti on 45-paikkainen hoivakoti, joka tuottaa kodinomaista ja monipuolista asumista mielenterveyskuntoutujille. Hoivakodissamme tarjotaan tehostettua-sekä tukiasumispalveluja asukkaille joilla on mielenterveydellisistä syistä johtuvia haasteita itsensä ja/tai arjen hallinnassa. Henkilöillä voi olla myös ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Raasepori ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Raasepori .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiötyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Raaseporin Hoivakoti Oy - Raseborgs Vårdhem Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raasepori .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa