Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työhön haetaan pitopalvelutyöntekijää, jonka tulee osata kattaa pöydät, tehdä tarjoiluvadit, keittää/kuumentaa ja tarjoilla ruoat. Myös pitää osata tehdä keittiön loppusiivous. Työntekijän tulee osata työskennellä yksin, kun tilaisuuden koko on alle 40 hlö:ä. Tilaisuudet voivat olla ympäri kaupunkia, joten tulee olla oma auto käytössä. Tilaisuuksiin lähdetään aina pitopalvelun tiloista, jossa pakataan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Lappeenranta ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Lappeenranta .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiötyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Linnoituksen Pitopalvelu.fi. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa