Duunitori suosittelee
Kokki vakituiseen työsuhteeseen Hankasalmelle

Adecco Finland

Finland

Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Eläköitymisestä johtuen etsimme joukkoomme keittiö-/ siivoustyöntekijää. Virka täytetään toistaiseksi (4kk koeajalla). Työ on sesonkiluonteista siten että meillä käy asiakkaita joulukuun alussa ensilumen leireillä, yli joulun pyhien, viikolta 8- huhtikuun loppuun, kesäkuun alussa sekä ruskasesonkina (elokuun lopulta lokakuun alkuun). Raitismaja on Suomen ruotsinkielisen raittiusjärjestön omistama tunturihotelli. Ei anniskelua emmekä salli päihteiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kolari ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiötyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Raitismaja Ab. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kolari .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus