Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Eläköitymisestä johtuen etsimme joukkoomme keittiö-/ siivoustyöntekijää. Virka täytetään toistaiseksi (4kk koeajalla). Työ on sesonkiluonteista siten että meillä käy asiakkaita joulukuun alussa ensilumen leireillä, yli joulun pyhien, viikolta 8- huhtikuun loppuun, kesäkuun alussa sekä ruskasesonkina (elokuun lopulta lokakuun alkuun). Raitismaja on Suomen ruotsinkielisen raittiusjärjestön omistama tunturihotelli. Ei anniskelua emmekä salli päihteiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kolari ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kolari .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiötyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Raitismaja Ab. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kolari .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa