Duunitori suosittelee
Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

WorkPower Oy on luotettava, yli 10 vuotta toiminut henkilöstöpalvelualan yritys.
Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Liity energiseen joukkoomme.

Etsimme asiakasyrityksillemme iloisia, energisiä ja asiakaspalvelutaitoisia kokkeja ja kylmäkköjä pääkaupunkiseudulle. Työ pitää sisällään monenlaisia keittiötöitä ruuanvalmistuksesta ruokalistasuunnitteluun. Työ on kaksivuorotyötä klo 6-24 välillä.

Odotamme hakijalta keittiötyön osaamista, iloista palveluasennetta, paineensietokykyä, hygieniapassia sekä aiempaa kokemusta kokin töistä.

Töitä on tarjolla heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Asenne ja halu kehittyä ratkaisee. Työn luonne ratkeaa hakijan halukkuuden ja kokemuksen mukaan.

Jos koet olevasi etsimämme osaaja, täytä sivuillamme hakemus niin kutsumme sinut haastatteluun. Emme vastaa sähköpostihakemuksiin.

Web-osoite: http://www.workpower.fi Työnantaja: Workpower Oy, Hki Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: www.workpower.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiötyön spesialisti, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Workpower Oy, Hki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa