Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Valimotyöntekijä, Uudenkaupungin Rautavalimo oy

Adecco Finland

Finland

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

DevOps Engineer

Hubchat Community Oy

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ravintola Intro: Intro sykkii elämää lounaalta pikkutunneille. Meillä gourmet-katuruoka, cocktail-kulttuuri, urbaanimusiikki ja tyylinsä tuntevat kohtaavat rennossa street casual-hengessä. Olemme olemassa tehdäksemme jokapäiväisestä leivästä maistuvampaa. Siihen tarjoamme yksinkertaisen reseptin. Joka päivä on ilta. Intro Ravintola Intro etsii keittiöpäällikköä vastaamaan keittiön toiminnasta. Edellytämme hakijalta all in- asennetta ja heittäytymiskykyä. Hakijalta tulisi löytyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Kuopio ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiöpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Smile Huippu Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus