Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

MatCo vastaa Tennispalatsin catering-toiminnoista, ja Brasserie Lumiére on toisessa kerroksessa sijaitseva rento lounas/illallisravintola. Ruokaa valmistetaan rakkaudesta raaka-aineisiin ja siitä ilosta mitä ammattilaisina saamme kun näemme miten ilolla se otetaan vastaan.

Nyt etsimme tämän kokonaisuuden pyörittämisestä kiinnostunutta, motivoitunutta Keittiöpäällikköä, joka ei pelkää korkeaa itse tekemisen astetta.

Web-osoite: http://matco.fi Työnantaja: COMPAGNIE MAT OY AB, HELSINKI Sijainti: Salomonkatu 15, 00100 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: HETI Yhteystiedot: Karri Davidsson 0443657165 davidssonkarrihenrik@gmail.com Hakemukset: davidssonkarrihenrik@gmail.com Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Salomonkatu 15, 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiöpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut COMPAGNIE MAT OY AB, HELSINKI. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Salomonkatu 15, 00100 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa