Duunitori suosittelee
Talouspäällikkö

High Metal Group

Helsinki

RekryKoulutus: 15 uutta telineasennuksen ja sääsuojauksen ammattilaista

Ramirent co Uramuuntaja

Helsinki

Talent Acquisition Lead

Qvik Oy

00100 - Helsinki

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

MatCo vastaa Tennispalatsin catering-toiminnoista, ja Brasserie Lumiére on toisessa kerroksessa sijaitseva rento lounas/illallisravintola. Ruokaa valmistetaan rakkaudesta raaka-aineisiin ja siitä ilosta mitä ammattilaisina saamme kun näemme miten ilolla se otetaan vastaan. Nyt etsimme tämän kokonaisuuden pyörittämisestä kiinnostunutta, motivoitunutta Keittiöpäällikköä, joka ei pelkää korkeaa itse tekemisen astetta....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Helsinki ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiöpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut COMPAGNIE MAT OY AB, HELSINKI. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus