Duunitori suosittelee
Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Automyyjä

VV-Autotalot Oy

00880 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

LA TORREFAZIONE avaa joulukuussa uuden toimipisteen Kampin Kortteliin. Haemme nyt KEITTIÖMESTARIA mukaan toteuttamaan Torren konseptia! Tulevana TORRELAISENA olet mukana rakentamassa Suomen ensimmäistä kolmannen kahviaallon kahvilakonseptia. KEITTIÖMESTARINA vastaat lounastuotteesta sekä koko kahvilan ruokatuotteesta, yhdessä kahvilapäällikön kanssa. Tarjoamme arkisin aamiaista ja viikoittain vaihtuvan lounaslistan. Viikonloppuisin tarjoamme kattavat brunssilautaset. Vastaat lounastuotteesta, menusuunnittelusta sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Helsinki ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiöpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut La Torrefazione Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus