Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

LA TORREFAZIONE avaa joulukuussa uuden toimipisteen Kampin Kortteliin. Haemme nyt KEITTIÖMESTARIA mukaan toteuttamaan Torren konseptia! Tulevana TORRELAISENA olet mukana rakentamassa Suomen ensimmäistä kolmannen kahviaallon kahvilakonseptia. KEITTIÖMESTARINA vastaat lounastuotteesta sekä koko kahvilan ruokatuotteesta, yhdessä kahvilapäällikön kanssa. Tarjoamme arkisin aamiaista ja viikoittain vaihtuvan lounaslistan. Viikonloppuisin tarjoamme kattavat brunssilautaset. Vastaat lounastuotteesta, menusuunnittelusta sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Helsinki ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiöpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut La Torrefazione Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa