Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Keittiömestari

Ravintola Punakettu: Bistro-tyylinen, rento, kaunis, lämmin, viekas, iloinen, ovela, hauska, houkuttava ja lähestyttävän kotoinen. Kuin ketunkolo ainakin. Siitä EI voi mennä ohi poikkeamatta sisään ja viihtymään. Meillähän on tässä ketunhäntä kainalossa

Tarjoamme töitä ammattitaitoiselle, luovalle, energiselle ja idearikkaalle keittiömestarille täysin uudessa ravintolassa, joka avataan helmikuussa 2017. Edellytämme sinulta vähintään kolmen vuoden työkokemusta esimiestehtävissä. Keittiömestarina pääset suunnittelemaan Punaketun ruokamaailman sekä täydentämään uuden keittiön vaatimukset. Työt alkavat vuoden vaihteessa.

Meillä on sinulle asunto varattuna. Tarjoamme sinulle viihtyisän työpaikan lisäksi myös alue-edut, kauniin luonnon, monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja mukavan kyläyhteisön.

Luoston hiihtokeskus sijaitsee Sodankylän kunnan alueella reilun tunnin ajomatkan päässä Rovaniemeltä.

Kerro itsestäsi meille, liitä hakemukseesi CV ja lähetä viim. 15.11. restaurant(at)punakettu.fi.
Lisätietoa Punaketusta ja tarkemmasta keittiömestarin työnkuvasta sekä palkkauksesta antaa Kerttu Heikkilä 040 566 5744 (klo 10-14) tai restaurant(at)punakettu.fi.

Työnantaja: Punainen Kettu Oy Sijainti: 99555 LUOSTO Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: vuodenvaihteessa 2017 Yhteystiedot: Kerttu Heikkilä 040 5665744 restaurant@punakettu.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 99555 LUOSTO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiömestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Punainen Kettu Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 99555 - Sodankylä , osoitteessa 99555 LUOSTO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa