Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Työpaikkakuvaus

METOS valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja -kalusteita. Kehityksemme perustuu asiakkaidemme liiketoiminnan ja liiketoimintaympäristön ymmärtämiseen. Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Beneluxmaissa ja kuuluu
ALI-ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Meitä metoslaisia on noin 800 yhdeksässä eri maassa Euroopassa.

Haemme Villa Hackmaniin Sorsakoskelle

KEITTIÖMESTARIA

Jugend-tyylinen 1900-luvun alussa rakennettu Villa Hackman on Metoskalustetehtaamme läheisyydessä oleva edustustila, jossa on kokoustilat noin 30 henkilölle sekä kuusi kahden hengen huonetta korkealuokkaiseeen majoitukseen. Villan huippuvarusteltu ammattikeittiö mahdollistaa monipuoliset laiteesittelyt ja koulutuksen.

Villa Hackmanin keittiömestarina vastaat vieraidemme viihtyvyydestä, asiakastilaisuuksien lounas- ja illallistarjoiluista sekä majoituksen järjestelyistä. Keittiömestarin tehtäviisi kuuluu myös laitemyynti, laite- ja konseptiesittelyiden sekä koulutustilaisuuksien järjestäminen yhdessä myyntitiimimme kanssa. Työ edellyttää liikkumista asiakkaidemme parissa Itä-Suomen alueella.
Palat halusta auttaa asiakastamme löytämään aina tarkoitukseensa parhaan ratkaisun. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaamisella saat asiakkaan luottamuksen. Haluat kehittyä tuotteidemme ja palveluidemme syväosaajaksi, jolloin parhaiten autat asiakastamme menestymään.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta
- ravintola-alan koulutusta
- usean vuoden työkokemuksen tuomaa ravintolan keittiön ja salin hyvää tuntemusta
- hyvää esiintymistaitoa
- englannin tai ruotsin kielen osaaminen luetaan eduksesi
- pitkäjänteistä työtapaa, myyntihenkisyyttä ja hyvää palveluasennetta

Tule mukaan osaavaan ja mukavaan ryhmäämme iloisten ihmisten pariin. Tarjoamme sinulle ison talon etujen lisäksi keskeisen näköalapaikan ammattikeittiömaailman kuumimpaan ytimeen.

Web-osoite: http://www.metos.com Työnantaja: Metos Oy Ab Sijainti: Ahjonkaarre 2, 04220 KERAVA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Olli Vuori, puh. 0204 39 4464. Hakemukset: http://hurmos.fi/ILM1142 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ahjonkaarre 2, 04220 KERAVA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiömestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Metos Oy Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava , osoitteessa Ahjonkaarre 2, 04220 KERAVA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa