Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Street Gastro avasi kesäkuussa Kampin kauppakeskusessa kaksi uutta ravintolaa.
Street Gastro muutti vuonna 2013 suomen katuruokakulttuurin avaamalla ensimmäisenä Suomessa premium-tason katuruokaravintolan. Sen jälkeen toiminta on kasvanut nopeasti.

Street Gastro avasi myös uuden Mad Wok nimisen konseptin. Mad Wok on autenttiseen kiinalaiseen katuruokaan erikoistunut ravintola, jonka juuret on vahvasti kiinassa. Mad Wok ei tee kompromisseja makujen autenttisuuteen.

Molemmat ravintolat jakavat samat arvot. Olemme kansainvälinen työyhteisö, joka suhtautuu ruokaan ja työhön intohimolla. Haluamme olla edelläkävijöitä ja suhtaudumme haasteisiin innolla. Tarjoamme henkilöstölle innostavan työympäristön, jossa on mahdollista kehittyä ja edetä.

Haemme nyt molempiin ravintoloihin kokoaikaisia ja osa-aikaisia työntekijöitä, jotka pystyvät työskentelemäään sekä keittiössä että salissa. Etsimme ihmisiä, jotka ovat aidon innostuneita ruoasta ja ruokakulttuurista. Viihdyt vilkaassa työympäristössä, olet ulospäin suuntautunut ja tartut itsenäisesti uusiin työtehtäviin. Olet myyntihenkinen ja viihdyt erilaisten ihmisten kanssa.

Jos olet etsimämme tyyppi ja haluat päästä mukaan tiimiimme, niin jätä pikaisesti hakemus.

Lisätietoja työpaikoista voit kysyä Pertti Kallioiselta (044-546 4743 pertti@streetgastro.fi) arkisin 10-14 välisenä aikana.

Be You, work with us.
Street Gastro

Työnantaja: Mad Wok Oy Sijainti: Urho Kekkosen katu 1, 00100 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 01.11.2016, mahdollisimman pian Yhteystiedot: ks. kuvaus Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Urho Kekkosen katu 1, 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiöapulainen/Sandwich artist/Salityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Mad Wok Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Urho Kekkosen katu 1, 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa