Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Street Gastro avasi kesäkuussa Kampin kauppakeskusessa kaksi uutta ravintolaa. Street Gastro muutti vuonna 2013 suomen katuruokakulttuurin avaamalla ensimmäisenä Suomessa premium-tason katuruokaravintolan. Sen jälkeen toiminta on kasvanut nopeasti. Street Gastro avasi myös uuden Mad Wok nimisen konseptin. Mad Wok on autenttiseen kiinalaiseen katuruokaan erikoistunut ravintola, jonka juuret on vahvasti kiinassa. Mad ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiöapulainen/Sandwich artist/Salityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Mad Wok Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa