Duunitori suosittelee
Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

Kirjanpitäjä, Adecco Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Site Manager Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

IPP Developer

Wärtsilä

France

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyritykselle iloista ja reipasta kahvilakassaa lounasravintolaan. Työhön kuuluu ensisijaisesti asiakaspalvelu kassalla, vitriinituotteiden hoitaminen, avustavat työtehtävät keittiön puolella, sekä muut mahdolliset kahvila- ja lounasravintolan työtehtävät. Ystävällinen ja oma-aloitteinen asenne ovat välttämättömiä ja hygieniapassi tarpeellinen. Hymysi ei hyydy pienessä kiireessäkään ja kätesi jaksavat kantaa isommankin lautaskuorman. Aikaisempi työkokemus kahvilan työtehtävistä eduksi, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Turku ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiöapulainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Aurakoulutus Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus