Duunitori suosittelee
Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Kauppa

Lappeenranta

Kesätyöntekijä, pk-rahoituksen asiakaspalvelu - kauppatieteiden tai liiketalouden opiskelija

Finnvera

Kuopio

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyritykselle iloista ja reipasta kahvilakassaa lounasravintolaan. Työhön kuuluu ensisijaisesti asiakaspalvelu kassalla, vitriinituotteiden hoitaminen, avustavat työtehtävät keittiön puolella, sekä muut mahdolliset kahvila- ja lounasravintolan työtehtävät. Ystävällinen ja oma-aloitteinen asenne ovat välttämättömiä ja hygieniapassi tarpeellinen. Hymysi ei hyydy pienessä kiireessäkään ja kätesi jaksavat kantaa isommankin lautaskuorman. Aikaisempi työkokemus kahvilan työtehtävistä eduksi, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Turku ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiöapulainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Aurakoulutus Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Turku .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus