Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

KIILA Food & Bar on yksityinen ravintola keskellä Helsingin vilkkainta vilskettä. Aina löytyy syy pysähtyä Kiilassa! Meillä voi kohdata, rentoutua ja viihtyä kellon aikaan katsomatta.

Hulppealla näköalalla varustettu Ravintola Kiila sijaitsee Helsingin ytimessä. Ravintola on auki aamun sarastuksesta iltahämärään ja tarjoaa asiakkailleen raikkaita, rehellisiä ja rennon tyylikkäitä makuelämyksiä.
Kiilassa meno vilkastuu päivä päivältä ja siksi haluammekin lisää iloisia, reippaita ja asiakaspalvelualttiita työntekijöitä energiseen tiimiimme!
Kiilassa me odotamme hakijoilta määrätietoista ja luovaa otetta sekä kykyä työskennellä haastavassa, vilkkaassa ja nopeastikin muuntuvassa ympäristössä.

Juuri nyt haemme
KEITTIÖAPULAISTA.

Jos olet reippaalla, AHKERALLA ja iloisella asenteella sekä paineensietokyvyllä varustettu TEKIJÄ,
lisäksi olet hoitanut keittiön astiahuoltoa ja esivalmistelua aiemmin, otahan rohkeasti yhteyttä!

Lähetäthän vapaamuotoisenhakemuksen sekä ansioluettelon sähköisesti.
Otsikoithan sähköpostin SALIAPULAINEN - KIILA Food&Bar.

Matias Rantaeskola
040 172 0324
matias.rantaeskola@gmail.com

Lisätietoa ravintolastamme löydät sivuilta:
www.ravintolakiila.fi

Web-osoite: http://www.ravintolakiila.fi Työnantaja: Kiila Food & Bar Sijainti: Mannerheimintie 14, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 20.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mannerheimintie 14, 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiöapulainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kiila Food & Bar. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsingfors , osoitteessa Mannerheimintie 14, 00100 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa