Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Momotoko Ramen ravintola on 9-2015 avattu Japanilainen ramen ravintola. Keittiö valmistaa päivittäin japanilaisia nuudeli ja riisi annoksia. Nyt Momotoko tarjoaa keittiöapulaisen työpaikkaa keittiön kiireiden keskelle. Työtehtäviin kuuluu mm. Annoksien esi ja loppu valmistusta. Keittiön avustavia tehtäviä esim siivousta ja astiahuoltoa. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta alan keittiötyöskentelystä sekä hyvää työasennetta. Toivomme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiöapulainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut Cathywong Oy. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus