Duunitori suosittelee
Kokki vakituiseen työsuhteeseen Hankasalmelle

Adecco Finland

Finland

Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Momotoko Ramen ravintola on 9-2015 avattu Japanilainen ramen ravintola. Keittiö valmistaa päivittäin japanilaisia nuudeli ja riisi annoksia. Nyt Momotoko tarjoaa keittiöapulaisen työpaikkaa keittiön kiireiden keskelle. Työtehtäviin kuuluu mm. Annoksien esi ja loppu valmistusta. Keittiön avustavia tehtäviä esim siivousta ja astiahuoltoa. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta alan keittiötyöskentelystä sekä hyvää työasennetta. Toivomme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiöapulainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut Cathywong Oy. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus