Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan itsenäiseen työhön pystyvää, alan aikaisempaa työkokemusta omaavaa työntekijää kahvila-ravintolan keittiö- ja asiakaspalvelutehtäviin sekä mielellään kokemusta myös huoltamoalalta. Ravintolapalvelujamme täydentävät Kotipizza ja Rolls, joten edellytämme Sinulla olevan kokemusta Kotipizzan valmistuksesta. Työtä tehdään 2-vuorossa klo 10 - 21 välillä. Aluksi työskentelet osa-aikaisena, työtunteja mahdollisesti enemmänkin. Työ pääsääntöisesti viikonlopputyötä. Yhteydenotot puh. 050 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Ylöjärvi ravintola-alan asiakaspalvelu Ylöjärvi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Ylöjärvi muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiö- ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Teboil T:mi JP Tolvanen. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylöjärvi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus