Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan itsenäiseen työhön pystyvää, alan aikaisempaa työkokemusta omaavaa työntekijää kahvila-ravintolan keittiö- ja asiakaspalvelutehtäviin sekä mielellään kokemusta myös huoltamoalalta. Ravintolapalvelujamme täydentävät Kotipizza ja Rolls, joten edellytämme Sinulla olevan kokemusta Kotipizzan valmistuksesta. Työtä tehdään 2-vuorossa klo 10 - 21 välillä. Aluksi työskentelet osa-aikaisena, työtunteja mahdollisesti enemmänkin. Työ pääsääntöisesti viikonlopputyötä. Yhteydenotot puh. 050 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Ylöjärvi ravintola-alan asiakaspalvelu Ylöjärvi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Ylöjärvi ravintola-alan asiakaspalvelu Ylöjärvi muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu Ylöjärvi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiö- ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Teboil T:mi JP Tolvanen. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylöjärvi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus