Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Keittäjän vakituinen työsuhde Edellytämme hotelli-, ravintola- ja cafeterialan perustutkintoa ja kokin ammattitutkintoa sekä työkokemusta. Hakemamme keittäjä on motivoitunut itsensä ja työnsä kehittäjä ja omaa joustavan työasenteen. Asiakaspalvelu on tärkeä osa koko henkilökunnan työnkuvaa. Tehtävässä tarvitaan myös osaamista erityisruokavalioista. Omaat erinomaiset asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaidot sekä positiivisen palveluasenteen. Toimien täytössä käytetään neljän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Laukaa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Laukaa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittäjä (kokki), on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Laukaan Asumispalvelusäätiö. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Laukaa .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa