Duunitori suosittelee
Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

UX Designer

Nitro

Helsinki

Huonekaluompelija asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Keittäjän vakituinen työsuhde Edellytämme hotelli-, ravintola- ja cafeterialan perustutkintoa ja kokin ammattitutkintoa sekä työkokemusta. Hakemamme keittäjä on motivoitunut itsensä ja työnsä kehittäjä ja omaa joustavan työasenteen. Asiakaspalvelu on tärkeä osa koko henkilökunnan työnkuvaa. Tehtävässä tarvitaan myös osaamista erityisruokavalioista. Omaat erinomaiset asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaidot sekä positiivisen palveluasenteen. Toimien täytössä käytetään neljän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Laukaa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittäjä (kokki), on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Laukaan Asumispalvelusäätiö. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 41340 - Laukaa .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus