Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kiinteistöhoitajan osa-aikainen tehtävä, kiinteistöhoitajan tutkinto ja/tai työkokemus eduksi,ei välttämätön...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Keitele LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Keitele kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Keitele lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Keiteleen Tilipalvelu Oy Y-tunnus 0170756-9 Toimiala Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu Rinnakkaistoiminimet Keiteleen Siivouspalvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistöhuoltomies, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Keiteleen Tilipalvelu Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Keitele . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus