Duunitori suosittelee
Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Kesäharjoittelija, Alueverkko, Espoo

Caruna

Espoo

Kesäharjoittelija, Strateginen omaisuudenhallinta, Espoo (2 hlö)

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nilakan yhtenäiskoulu on inklusiivinen lähikoulu kaikille Keiteleen kunnan lapsille. Nilakan yhtenäiskoulussa on haettavana teknisen työn opettajan sijaisuus (vakanssi SIV32) ajalle 31.10.2016- 23.4.2017.Virkasuhde voi jatkua lukukauden loppuun. Vakanssia täytettäessä edellytämme kelpoisuusasetuksen 986 mukaista kelpoisuutta. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan. Virkasuhteessa noudatamme 3 kuukauden koeaikaa. Hakemukset tulee toimittaa 24.10.2016 klo 12 mennessä. Hakemukset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Helsinki puu- ja metallialan tehtävät Helsinki käsityö- ja taideaineiden opettajat Helsinki opettajat, lehtorit, professorit puu- ja metallialan tehtävät käsityö- ja taideaineiden opettajat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Keiteleen kunta Y-tunnus 0170773-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teknisen työn opettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Keiteleen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus