Duunitori suosittelee
Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nilakan yhtenäiskoulu on inklusiivinen lähikoulu kaikille Keiteleen kunnan lapsille. Nilakan yhtenäiskoulussa on haettavana teknisen työn opettajan sijaisuus (vakanssi SIV32) ajalle 31.10.2016- 23.4.2017.Virkasuhde voi jatkua lukukauden loppuun. Vakanssia täytettäessä edellytämme kelpoisuusasetuksen 986 mukaista kelpoisuutta. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan. Virkasuhteessa noudatamme 3 kuukauden koeaikaa. Hakemukset tulee toimittaa 24.10.2016 klo 12 mennessä. Hakemukset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Helsinki käsityö- ja taideaineiden opettajat Helsinki puu- ja metallialan tehtävät Helsinki opettajat, lehtorit, professorit käsityö- ja taideaineiden opettajat puu- ja metallialan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Keiteleen kunta Y-tunnus 0170773-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teknisen työn opettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Keiteleen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa