Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nilakan yhtenäiskoulu on inklusiivinen lähikoulu kaikille Keiteleen kunnan lapsille. Koulumme esiopetus on kehittänyt toimintaansa huomioiden luontomme antamat mahdollisuudet. LIsätietoa esiopetuksestamme saat linkistä: http://www.keitele.fi/fi/Varhaiskasvatus-ja-koulutus/Esiopetus/Toiminta-esiopetuksessa Nilakan yhtenäiskoulussa on haettavana esiopettajan sijaisuus (vakanssi SIV06) ajalle 9.1.2017- 30.6.2018. Vakanssia täytettäessä edellytämme kelpoisuusasetuksen 986 7§ 1) tai 2) kohtien kelpoisuutta. Eduksi voidaan katsoa työkokemus esiopetuksessa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Keitele opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Keiteleen kunta Y-tunnus 0170773-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Esiopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Keiteleen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Keitele . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus