Duunitori suosittelee
Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Levytyökeskuksen ja laserkoneen käyttäjä kesäksi

Adecco Finland

Finland

Automyyjä

VV-Autotalot Oy

00880 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nilakan yhtenäiskoulu on inklusiivinen lähikoulu kaikille Keiteleen kunnan lapsille. Koulumme esiopetus on kehittänyt toimintaansa huomioiden luontomme antamat mahdollisuudet. LIsätietoa esiopetuksestamme saat linkistä: http://www.keitele.fi/fi/Varhaiskasvatus-ja-koulutus/Esiopetus/Toiminta-esiopetuksessa Nilakan yhtenäiskoulussa on haettavana esiopettajan sijaisuus (vakanssi SIV06) ajalle 9.1.2017- 30.6.2018. Vakanssia täytettäessä edellytämme kelpoisuusasetuksen 986 7§ 1) tai 2) kohtien kelpoisuutta. Eduksi voidaan katsoa työkokemus esiopetuksessa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Keitele opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Keiteleen kunta Y-tunnus 0170773-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Esiopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Keiteleen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 72600 - Keitele . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus