Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 15.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme joukkoomme Oulun alueelle keikka- ja rakennussiivoojaa. Toivomme aikaisempaa kokemusta loppusiivouksista ja peruspesuista. Ikkunanpesutaitoa arvostamme myös. Oma auto ja työturvallisuuskortti on eduksi. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja sen myötä reipasta otetta työhön. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työajat ovat vaihtelevia, pyrimme työllistämään kokoaikaisesti. Töitä tehdään pääasiassa arkisin ja viikonloppuisin tarpeen mukaan. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Oulu siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Oulu kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Meranti Siivouspalvelut Ky Y-tunnus 0781635-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keikka- ja rakennussiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.08.2016 ja sen on julkaissut Meranti Siivouspalvelut Ky. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus