Duunitori suosittelee
Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Kehittäjiä ainutlaatuiseen IT-projektiin, Nortal Oy

Studentwork

Helsinki

Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

B2B-palvelumyynnin osaaja, Espoo

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Palkataan sairaslomasijainen. Työ alkaa heti. Kesto ainakin vuoden 2016 loppuun. Koko päivä työ. Perhekoti Vipunen on kehitysvammaisten perhekoti Kirkkonummella. Etsimme kehitysvammaisten ohjaajaa, lähihoitajaa tai ohjaustoiminnan artenomia tai vastaavaa. Perhekoti on nimensä mukaisesti kodinomainen toimintaympäristö. Meille tärkeitä arvoja ovat yksilöllisyys, luonnonläheisyys ja luova tekeminen. Työhön kuuluu asukkaiden ohjaamista päivittäisissä toiminnoissa, kuten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Kirkkonummi musiikki- ja viihdealan tehtävät Kirkkonummi hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kehitysvammaisten ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Perhekoti Vipunen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02420 - Kirkkonummi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus