Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Palkataan sairaslomasijainen. Työ alkaa heti. Kesto ainakin vuoden 2016 loppuun. Koko päivä työ. Perhekoti Vipunen on kehitysvammaisten perhekoti Kirkkonummella. Etsimme kehitysvammaisten ohjaajaa, lähihoitajaa tai ohjaustoiminnan artenomia tai vastaavaa. Perhekoti on nimensä mukaisesti kodinomainen toimintaympäristö. Meille tärkeitä arvoja ovat yksilöllisyys, luonnonläheisyys ja luova tekeminen. Työhön kuuluu asukkaiden ohjaamista päivittäisissä toiminnoissa, kuten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Kirkkonummi musiikki- ja viihdealan tehtävät Kirkkonummi hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kehitysvammaisten ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Perhekoti Vipunen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kirkkonummi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus