Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

TyöpaikkakuvausOP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. 

 

Kehityspäällikkö, varallisuudenhoidon palvelualustat

 

Vaikka asiakkaidemme arjen perustarpeet eivät ole muuttuneet, toimialaamme ja toimintatapojamme ravistellaan useasta suunnasta. Toiset kutsuvat sitä digitalisaatioksi, me puhumme mahdollisuudesta - mahdollisuudesta parantaa asiakkaidemme palvelukokemusta heitä kuuntelemalla ja toimintaamme kehittämällä. Haemme nyt Tuote- ja palvelukehitykseemme, Varallisuudenhoidon palvelualustat -yksikköön kahta kehityspäällikköä kehittämään varallisuudenhoidon tulevaisuuden palvelualustoja.

Tehtävästä

 

Tehtävässäsi vastaat varallisuudenhoidon palvelualustojen kehittämisestä varmistaen samalla kustannustehokkaan ja joustavan tuote- ja palvelukehityksen. Edustat liiketoimintaa kehittäessänne varallisuudenhoidon tuotteita ja palveluita yhdessä ICT-organisaatiomme ja toimittajiemme edustajien kanssa. Vastaat alueen liiketoiminnan edustajana järjestelmistä ja niiden elinkaaren hallinnasta. Alustapalveluiden operatiivinen kehittäminen alusta- ja tuotestrategioiden pohjalta on siis sinun hommasi - vastaat oman vastuualueesi osalta siitä, että kehitystyö toteutuu sisällöllisesti ja kustannustavoitteiden mukaisesti.

Oikean osaajan tuntomerkit

 

Ensisijaisesti olet jo konkari muutoksien johtamisessa ja edistämisessä. Sinulla on vankka osaaminen ja kokemus tietojärjestelmien kehittämisestä. SAFe on tuttua sekä ymmärrät miten projekti toimii tehokkaasti. Lisäksi sinulla on hyvä ymmärrys varallisuudenhoidon liiketoiminnan perusmekanismeista, palveluista ja prosesseista.

 

Siinä ne tärkeimmät, mutta todella menestyäksesi tässä tehtävässä, sinulla on myös riittävä tekninen ymmärrys järjestelmien rakenteista ja toiminnoista sekä toisaalta kyky tulkita liiketoiminnan ja asiakkaan tarpeita. Tarvitset näitä loistaaksesi keskusteluissa ICT:n, ulkoisten toimittajiemme ja liiketoiminnan kanssa saadaksemme ohjelmistoista kaiken mahdollisen hyödyn. Koska työssäsi on siis paljon sidosryhmiä, asioiden sujuminen edellyttää sinulta vaivatonta verkostoitumista. Viet myös asioita yhteistyökykyisesti mutta päämäärätietoisesti eteenpäin matriisiorganisaatiossamme. Sinulla on pelisilmää luoda omia toimintatapoja sekä prosesseja ja oikealla tavalla haastaa olemassa olevia.

Muutoksen tekijät

 

Kun saamme vielä sinut riveihimme, on Varallisuudenhoidon palvelualustat -yksikömme yhteensä kymmenen hengen ammattitaitoinen porukka. Jokaisella meillä on oma vastuualueemme, jonka parissa työskentelemme matriisissa kukin omien sidosryhmiemme kanssa. Koemme kuitenkin tärkeäksi yhteiset sparrailuhetket ja kokoonnummekin ”kotipesäämme” lähes päivittäin vaihtamaan ajatuksia.

 

Varallisuudenhoito on kasvava alue ja rakennamme työssämme aivan uutta toimintaa. Meillä on käynnissä mielenkiintoisia projekteja kuten isoja regulaatiohankkeita ja järjestelmäuudistuksia. Pääset siis aidosti kanssamme miettimään, miten uudistaa tekemistämme. Töitä on paljon, mutta henki on hyvä - olemme ottaneet uuden strategian innolla vastaan! Voit tutustua tarkemmin arkeemme ja projekteihimme www.op-ura.fi. 

 

Tästä eteenpäin

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Mikko Soivio kertoo sinulle mielellään lisää puh. 050 555 3221 ti 11.10. klo 9-10 ja ke 12.10. klo 15-17. Voit myös laittaa Mikolle sähköpostia mikko.soivio(at)op.fi. 

 

Voit hakea tehtävään 6.11.2016 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi oheisen rekrypolun kautta. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.
 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot sekä teetetään Suojelupoliisin perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.
 

#LI-POST

Työnantaja: OP Sijainti: Uusimaa Hakemukset: https://career2.successfactors.eu/career?career_ns=job_listing&company=C0012438521P&navBarLevel=JOB_SEARCH&rcm_site_locale=fi_FI&career_job_req_id=25964 Ilmoitus jätetty: 21.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: OP

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kehityspäällikkö, varallisuudenhoidon palvelualustat, on ilmoitettu OP -palvelussa 21.10.2016 ja sen on julkaissut OP. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa