Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tänä vuonna 20 vuotta täyttävän Tero Saarinen Companyn toiminnan perimmäisenä tarkoituksena on tutkia, edistää ja välittää humaania maailmankuvaa ja inhimillisiä perusarvoja tanssin kielellä. Nykytanssin huippuihin lukeutuva ryhmä on esiintynyt jo lähes 40 maassa ja sen ydintoimintaan kuuluu lisäksi kansainvälinen opetustoiminta sekä Saarisen koreografioiden lisensointi eri puolille maailmaa. Etsimme KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ (Development ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Helsinki päällikkötason positiot Sipoo päällikkötason positiot Vantaa päällikkötason positiot Espoo päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Tämä työpaikka, Kehityspäällikkö, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Tero Saarinen Company. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus