Banner Tero Saarinen Company

Työpaikkakuvaus

Tänä vuonna 20 vuotta täyttävän Tero Saarinen Companyn toiminnan perimmäisenä tarkoituksena on tutkia, edistää ja välittää humaania maailmankuvaa ja inhimillisiä perusarvoja tanssin kielellä. Nykytanssin huippuihin lukeutuva ryhmä on esiintynyt jo lähes 40 maassa ja sen ydintoimintaan kuuluu lisäksi kansainvälinen opetustoiminta sekä Saarisen koreografioiden lisensointi eri puolille maailmaa.

Etsimme KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ (Development Manager) – rautaista pitkän linjan ammattilaista tai lahjakasta nuorempaa tulokasta – osaksi kasvavaa tiimiämme. Kehityspäällikön tehtäviin kuuluu eri toimintoihimme liittyvä tuotteistus sekä eri rahoituslähteistä tapahtuvan varainhankinnan kehittäminen. Työskentely tapahtuu tiiviissä yhteistyössä toiminnanjohtajan kanssa, osana organisaatiomme johtoryhmää.

Edellytämme noin 5–10 vuoden työkokemusta vaativista kulttuurin tai sitä sivuavan toimialan talouteen, liiketoimintaan tai markkinointiin liittyvistä tehtävistä, soveltuvaa korkea-asteen koulutusta sekä yrittäjämäistä asennetta. Kiitettävä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito, sosiaaliset taidot, paineensietokyky, luova työote sekä halu ja kyky kehittää omaa tehtäväkenttää ovat työssä onnistumisen kannalta keskeisiä. Kulttuuri- ja taidealan kansainvälinen tuntemus ja kokemus katsotaan eduksi.

Lisätietoja: www.terosaarinen.com/fi/ryhma/tyopaikat/

Työnantaja: Tero Saarinen Company Sijainti: Bulevardi 23–27, Helsinki, Suomi Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Bulevardi 23–27, Helsinki, Suomi


Tämä työpaikka, Kehityspäällikkö, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Tero Saarinen Company. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla helsinki , osoitteessa Bulevardi 23–27, Helsinki, Suomi .