Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus


OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 

Kehityspäällikkö, markkinadata

 

Vaikka asiakkaidemme arjen perustarpeet eivät ole muuttuneet, toimialaamme ja toimintatapojamme ravistellaan useasta suunnasta. Toiset kutsuvat sitä digitalisaatioksi, me puhumme mahdollisuudesta - mahdollisuudesta parantaa asiakkaidemme palvelukokemusta heitä kuuntelemalla ja toimintaamme kehittämällä. Haemme nyt Teknologiapalveluihimme, Sovelluspalvelut, pankkitoiminta -osastollemme kehityspäällikköä vastaamaan käyttämistämme markkinadatapalveluista.

 

 

Tehtävästä

 

Kehityspäällikön tehtävässä vastaat pääomamarkkinoiden markkinadata-palveluiden ja -sovellusten käytettävyydestä ja ylläpidosta Markets ja keskuspankki -yksikössä. Hallinnoit näiden palveluiden tuottamista ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä laajan sidosryhmäverkoston kanssa. Varmistat, että markkinadatapalvelut toimivat kokonaisuutena ja saavuttavat asetetut tavoitteet. Kehität Marketsin palvelukokonaisuutta liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti.

 

 

Oikean osaajan tuntomerkit

 

Tämä homma on kuin sinulle tehty, mikäli tunnet jo Markets-liiketoimintaa sekä sen tuotteet, palvelut ja prosessit. Sinulla on laajaa ja kokonaisvaltaista näkemystä palvelukehityksestä, ja ymmärrät sen roolin osana liiketoiminnan prosesseja. Vahva pääomamarkkinoiden markkinadataosaaminen on tehtävässä menestymisen edellytys. Sinulla on kokemusta näiden palveluiden hallinnoinnista, hankinnasta ja kehittämisestä. Se, että tunnet toimittajia ja markkinoita, sujuvoittaa arkeasi ja vahvistaa toimittaja- ja palvelujohtamisen taitojasi.

 

Kaiken kaikkiaan haemme siis palvelujohtamisen ammattilaista, jolla on kyky läpiviedä muutoksia sekä taito työskennellä itsenäisesti. Verkostoidut sujuvasti ja vaikutat sidosryhmien keskuudessa niin suomeksi kuin englanniksikin.

 

 

Muutoksen tekijät

 

Teknologiapalvelut vastaa sovellus- ja infra-palveluiden tuottamisesta koko OP Ryhmän tarpeisiin. Suuren osan palveluista tuotamme yhdessä pääyhteistyökumppaneidemme kanssa.

 

Markets ja keskuspankki -yksikkömme koostuu paristakymmenestä ICT- ja rahoitusalan ammattilaisesta, jotka haluavat yhdessä liiketoiminnan kanssa tuottaa Suomen parhaita pääomamarkkinapalveluita asiakkaillemme. OPlla saat mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi usealla haastavalla alueella. Toimintamme ydin onkin osaaminen, jota pyrimme kasvattamaan ja jakamaan aktiivisesti. Voit tutustua tarkemmin arkeemme ja projekteihimme www.op-ura.fi .

 

Tästä eteenpäin

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Markus Vartiovaara kertoo sinulle mielellään lisää. Markuksen tavoitat sähköpostitse markus.vartiovaara(at)op.fi.

 

Voit hakea tehtävään 6.11. 2016 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi oheisen rekrypolun kautta. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot sekä teetetään Suojelupoliisin perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

 

#LI-POST
 

Työnantaja: OP Sijainti: Uusimaa Hakemukset: https://career2.successfactors.eu/career?career_ns=job_listing&company=C0012438521P&navBarLevel=JOB_SEARCH&rcm_site_locale=fi_FI&career_job_req_id=21903 Ilmoitus jätetty: 21.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: OP

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kehityspäällikkö, markkinadata, on ilmoitettu OP -palvelussa 21.10.2016 ja sen on julkaissut OP. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa