Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Uskomme, että ohjelmistokehityksen tulevaisuus on automatisoinnissa. Automatisointi mahdollistaa asioiden tekemisen fiksummin: koneet suorittavat toistuvat, yksinkertaiset tehtävät, joten ihmiset voivat keskittyä luovuutta ja nokkeluutta vaativien ongelmien ratkaisemiseen. Mikäli palat halusta tehdä asioita fiksummin, saatat olla etsimämme henkilö. Omenia on ohjelmistoautomaatioon erikoistunut suomalaisyritys. Ala itsessään on suhteellisen tuore ja vahvassa kasvussa - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki sähkö- ja automaatioalan tehtävät Helsinki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi sähkö- ja automaatioalan tehtävät ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistoautomaation asiantuntija, junior, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointitalli Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa