Duunitori suosittelee
Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Software Developer to work with automotive industry (.NET)

Academic Work

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Uskomme, että ohjelmistokehityksen tulevaisuus on automatisoinnissa. Automatisointi mahdollistaa asioiden tekemisen fiksummin: koneet suorittavat toistuvat, yksinkertaiset tehtävät, joten ihmiset voivat keskittyä luovuutta ja nokkeluutta vaativien ongelmien ratkaisemiseen. Mikäli palat halusta tehdä asioita fiksummin, saatat olla etsimämme henkilö. Omenia on ohjelmistoautomaatioon erikoistunut suomalaisyritys. Ala itsessään on suhteellisen tuore ja vahvassa kasvussa - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki sähkö- ja automaatioalan tehtävät Helsinki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi sähkö- ja automaatioalan tehtävät ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistoautomaation asiantuntija, junior, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointitalli Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus