Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Työpaikkakuvaus

Uskomme, että ohjelmistokehityksen tulevaisuus on automatisoinnissa. Automatisointi mahdollistaa asioiden tekemisen fiksummin: koneet suorittavat toistuvat, yksinkertaiset tehtävät, joten ihmiset voivat keskittyä luovuutta ja nokkeluutta vaativien ongelmien ratkaisemiseen. Mikäli palat halusta tehdä asioita fiksummin, saatat olla etsimämme henkilö.

Omenia on ohjelmistoautomaatioon erikoistunut suomalaisyritys. Ala itsessään on suhteellisen tuore ja vahvassa kasvussa - kuten Omeniakin. Haluamme olla alan paras kaikilla mittareilla. Se vaatii jatkuvaa työtä, joten investoimme jatkuvasti aikaa ja rahaa sekä oman osaamisemme että koko alan kehittämiseen. Niinpä mottomme onkin "Omenia kehittää". Mottomme näkyy esimerkiksi kuukausittaisissa CodeFesteissä, jossa keräännymme koko firman voimin yhteen ja heittäydymme päivänpolttavien ongelmien yläpuolelle.

Koska kasvulle ei näy rajoja, etsimme uusia, innostuneita osaajia, jotka haluavat kehittyä ohjelmistoautomaation asiantuntijoiksi valtakunnan osaavimpien ammattilaisten opissa. Etsimämme henkilö on uransa alkuvaiheissa, mutta kykenee jo itsenäiseen asiakastyöhön testauksen tai ohjelmistokehityksen parissa.

Tarjoamme työntekijöillemme seuraavaa:

-Suomen kovimpien asiantuntijoiden vertaistuen
-Kuukausittaisia koulutusmahdollisuuksia
-Mukavat työkaverit ja tiivis työyhteisö
-Juuri sellaiset työvälineet, kuin itse haluat.

Käyttämiimme työkaluihin kuuluvat mm. Jenkins, Robot Framework, Python, Ansible, Docker jne.

Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa omenia.fi. Saat kattavan kuvan toiminnastamme ja mahdollisista uusista työkavereistasi. Ja kun olet valmis hakemaan, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://rekrytointitalli.tehoste.com/?action=open&id=190&fcid=1. Rekrytoinnin alkuvaihetta hoitaa Omenian kanssa yhteistyössä rekrytointikonsultti Mikko Kaikkonen. Hakuaika on auki 30.10.2016 asti, työn aloitus sopimuksen mukaan. Kysymyksiin vastaa Mikko Kaikkonen ma-pe klo 10-16 numerossa 040 577 3768 tai sähköpostilla: mikko.kaikkonen@rekrytointitalli.fi.

Web-osoite: http://www.rekrytointitalli.fi Työnantaja: Rekrytointitalli Oy Sijainti: Aleksanterinkatu 17, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: KAIKKONEN MIKKO, Puh: 0405773768, mikko.kaikkonen@rekrytointitalli.fi Hakemukset: https://rekrytointitalli.tehoste.com/?action=open&id=190&fcid=1 Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Aleksanterinkatu 17, 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistoautomaation asiantuntija, junior, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointitalli Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Aleksanterinkatu 17, 00100 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa