Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Keskustassa sijaitseva lounas-kahvila-pitopalvelu yritys etsii toiminalle jatkajaa.
Kahvilassa on 57 asiakaspaikkaa, iso terassi ja erillinen suljettava kabinetti. Hyvät paikoitustilat. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: leila.piippa@keulink.fi

Web-osoite: http://www.keulink.fi Työnantaja: Kehittämisyhtiö Keulink Oy Sijainti: 42700 KEURUU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: leila.piippa@keulink.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 42700 KEURUU

Yritystiedot

Toiminimi Kehittämisyhtiö Keulink Oy Y-tunnus 1106265-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kehittämisyhtiö Keulink Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 42700 - Keuruu , osoitteessa 42700 KEURUU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa