Duunitori suosittelee
Yrittäjäksi Kiinteistömaailma Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Keskiolutbaari/elintarvikekioski etsii toiminalle jatkajaa. Kioskissa 58 asiakaspaikkaa, RAY:n pelikoneita ja Veikkauspiste. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Keuruu yrittäjä Keuruu maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kehittämisyhtiö Keulink Oy Y-tunnus 1106265-3 Toimiala Muualla luokittelemattomat rahoituspalvelut (pl. vakuutus- ja eläkevakuutustoiminta) Rinnakkaistoiminimet Keunet

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Kehittämisyhtiö Keulink Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee Keuruu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus