Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus


ARA on valtion asuntopolitiikkaa toimeenpaneva virasto. Olemme asumisen asiantunteva kumppani ja edistämme ekologisesti kestävää, laadukasta ja kohtuuhintaista asumista. ARA kuuluu ympäristöministeriön hallinnonalaan. Palveluksessamme on 55 henkilöä. Toimitilamme sijaitsevat Lahdessa.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2016, Palvelussuhde alkaa 1.12.2016 tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 23.10.2016  23:59
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA), Vesijärvenkatu 11 A, 15140 Lahti

Viran/tehtävän kuvaus:
Kehittämisinsinöörin tehtävänä on valtion varoin tuettujen uudis-, perusparannus- ja korjaushankkeiden rakentamisen ohjaus. Tehtävä sisältää rakentamiseen, rakennuttamiseen ja rakentamistalouteen liittyvien asioiden käsittelyä, ohjausta, neuvontaa ja valvontaa. Tärkeä osa tehtävää on kehittää ARA-asuntokantaa (mm. esteettömyys, energiatehokkuus) ja suunnittelunohjausta yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Kehittämisinsinööri osallistuu aktiivisesti ja laajasti kehittämistoimintaan.

Sähköinen ARAasiointi otetaan käyttöön vuoden 2017 aikana.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään ei ole säädetty erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.
Tehtävään valittavalta edellytetään valtion virkamiehiltä vaadittavaa kotimaisten kielten taitoa.

Hakijalta odotamme:
Parhaat edellytykset tehtävän menestykselliselle hoitamiselle antavat rakennusalan korkeakoulutus (esimerkiksi rakennusinsinööri, diplomi-insinööri), alan työkokemus ja RAP- tai RAPS-pätevyys. Lisäksi odotamme kokemusta projektien tai prosessien vastuutehtävistä sekä urakoinnin ja rakennuttamisen pelisääntöjen hyvää hallintaa.

Tehtävän hoidossa tarvitaan hyviä kirjallisia ja suullisia ilmaisutaitoja, aktiivisuutta ja joustavuutta, oma-aloitteisuutta, itsenäisyyttä ja yhteistyökykyistä toimintatapaa. Lisäksi edellytämme kehittämiskykyä, hyviä asiakaspalvelu-, vuorovaikutus-, neuvottelu- ja esiintymistaitoja sekä tietoteknisiä taitoja. Luemme eduksi:
Hakijalle on eduksi valtion tukemaan asuntotuotantoon liittyvän lainsäädännön tuntemus ja erityisryhmien asumisen ja siihen liittyvien palvelutarpeiden hyvä tunteminen. Lisäksi arvostamme kiinteistö- ja rakentamisalan (KIRA) verkostojen tuntemusta ja niissä toimimista.
Työssä tarvittava kielitaito:
Englanninkielen taito on eduksi.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Lisätietoja antaa Vesa Ijäs, joka on parhaiten tavoitettavissa torstaina 29.9. klo 12:30-14:30 ja keskiviikkona 12.10. klo 12:30-14:30.

Työ edellyttää ajoittain matkustamista, toimialueena pääsääntöisesti Suomi.

Hakijoiden nimet ovat julkisia.

Valintamenettelyssä voidaan käyttää soveltuvuusarviointia.

Palkkauksen peruste:
Palkkaus määräytyy ARAn palkkausjärjestelmän mukaisesti vaativuustasolle 9, jolloin tehtäväkohtainen palkanosa on 3449,70 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa. Euromääräinen palkkaus on tehtävän alkaessa 3600–4200 kuukaudessa.
Edut:
Tarjoamme haasteellisen ja itsenäisen työn mukavassa työyhteisössä sekä vaikuttamismahdollisuuden Suomen sosiaaliseen asuntotuotantoon.

ARAssa on käytössä joustava työaika sekä virike- ja lounasetu.

Työnantaja: Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA) Sijainti: 15140 Lahti Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Vesa Ijäs
kehittämisjohtaja
Puhelin: 029 525 0868
Sähköposti: vesa.ijas@ara.fi

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e0d5857d-d274-4042-be7c-1203b38d0688 Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 15140 Lahti

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kehittämisinsinööri, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA). Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15140 - Lahti , osoitteessa 15140 Lahti .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa