Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

ARA on valtion asuntopolitiikkaa toimeenpaneva virasto. Olemme asumisen asiantunteva kumppani ja edistämme ekologisesti kestävää, laadukasta ja kohtuuhintaista asumista. ARA kuuluu ympäristöministeriön hallinnonalaan. Palveluksessamme on 55 henkilöä. Toimitilamme sijaitsevat Lahdessa. Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2016, Palvelussuhde alkaa 1.12.2016 tai sopimuksen mukaan. Työaikamuoto: Virastotyöaika Työpaikkojen lukumäärä: 1 Hakuaika päättyy: 23.10.2016 23:59Virka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Lahti päällikkötason positiot Lahti .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kehittämisinsinööri, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA). Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15140 - Lahti .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa