Duunitori suosittelee
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

B2B Account Manager Tampereelle Elisa Oyj:n edustajamyyntiin

Bookers

Tampere

Business Analyst, Strategy

Neste Oyj

Espoo

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TYÖPAIKKA KUVAUS ARA on valtion asuntopolitiikkaa toimeenpaneva virasto. Olemme asumisen asiantunteva kumppani ja edistämme ekologisesti kestävää, laadukasta ja kohtuuhintaista asumista. ARA kuuluu ympäristöministeriön hallinnonalaan. Palveluksessamme on 55 henkilöä. Toimitilamme sijaitsevat Lahdessa. Työpaikan tiedot: Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA) Vesijärvenkatu 11 A 15140 Lahti TYÖTEHTÄVÄT Kehittämisinsinöörin tehtävänä on valtion varoin tuettujen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Lahti päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kehittämisinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ( ARA). Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15140 - Lahti .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus