Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TYÖPAIKKA KUVAUS ARA on valtion asuntopolitiikkaa toimeenpaneva virasto. Olemme asumisen asiantunteva kumppani ja edistämme ekologisesti kestävää, laadukasta ja kohtuuhintaista asumista. ARA kuuluu ympäristöministeriön hallinnonalaan. Palveluksessamme on 55 henkilöä. Toimitilamme sijaitsevat Lahdessa. Työpaikan tiedot: Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA) Vesijärvenkatu 11 A 15140 Lahti TYÖTEHTÄVÄT Kehittämisinsinöörin tehtävänä on valtion varoin tuettujen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Lahti päällikkötason positiot Lahti .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kehittämisinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ( ARA). Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15140 - Lahti .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa