Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TYÖPAIKKA KUVAUS ARA on valtion asuntopolitiikkaa toimeenpaneva virasto. Olemme asumisen asiantunteva kumppani ja edistämme ekologisesti kestävää, laadukasta ja kohtuuhintaista asumista. ARA kuuluu ympäristöministeriön hallinnonalaan. Palveluksessamme on 55 henkilöä. Toimitilamme sijaitsevat Lahdessa. Työpaikan tiedot: Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA) Vesijärvenkatu 11 A 15140 Lahti TYÖTEHTÄVÄT Kehittämisinsinöörin tehtävänä on valtion varoin tuettujen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Lahti päällikkötason positiot Lahti .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kehittämisinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ( ARA). Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15140 - Lahti .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa