Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Meillä on täällä Poutapilvessä kädet täynnä hommia. Toinen toistaan kiinnostavampia projekteja käynnistyy jatkuvasti. Niiden ohella ylläpidämme ja jatkokehitämme omia julkaisujärjestelmiämme, jotka jo nyt herättävät ihastusta viestintäalan ammattilaisissa.

Haussa käyttöliittymäohjelmoija

Tiimimme tarvitsee vain sinut: uuden oppimisesta ja haasteista innostuvan käyttöliittymäohjelmoijan kehittämään uutta julkaisujärjestelmäämme.

Sovit joukkoomme erityisen hyvin, jos osaat tuoda näkemyksesi esille ja pidät huolen, että tekemäsi työn päälle on hyvä rakentaa tulevaisuudessa. Palava halu pysytellä tekniikan aallonharjalla ja soveltaa osaamista käytäntöön ovat asioita, joita arvostamme.

Työtehtäväsi
-JavaScript-webapplikaatiokehitys
-Käyttöliittymäsuunnittelu ja HTML-toteutus muun tiimin osana

Mitä odotamme sinulta
-Tehtävään soveltuvaa koulutusta tai vakuuttavia referenssejä
-Itsenäistä ja innovoivaa asennetta
-Ohjelmointi- ja ohjelmistokehitysosaamista
-JavaScript-osaamista
-Kokemusta JS frameworkeista (Ember, Angular, React tai vastaava)
-NPM, bower kehitystä node.js-ympäristössä
-HTML5- ja CSS3-taitoja

Näistä saat plussaa
- Kiinnostus tai koulutus käyttöliittymäsuunnitteluun
- Kokemus HTML-käyttöliittymien toteuttamisesta
- Uusimpien JavaScript-tekniikoiden hallinta (ES6)

Miksi Poutapilvi?

Meillä on värikäs työporukka, jossa jokainen saa olla juuri sellainen kuin on. Töihin voi tulla vaikka verkkareissa ja villasukat jalassa, sillä ilmapiiri on rento ja toimisto kuin toinen koti. Lisäksi haluamme, että työntekijämme viihtyvät ja voivat hyvin. Siksi tarjoammekin kerran kuukaudessa jotain yhteistä tekemistä, esimerkiksi lautapeli-iltoja, paintballia ja huonepakoilua.

Työskentely Poutapilvessä on joustavaa ja itsenäistä. Meillä saa kehittää omaa asiantuntijuutta ja vaikuttaa työtehtäviin sekä sisäiseen kehitykseen.

Viherkasveista pitää kyllä tykätä, sillä niitä on toimistolla melkein 60 kappaletta ja jokaisen kohdalle osuu 1-2 kertaa vuodessa tehtäväksi kastella ne. Ei hätää, se on oikeastaan ihan kivaa.

Näin haet

Lähetä meille CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@poutapilvi.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten ole nopea!

Lisätietoja tehtävästä saat suunnittelupäälliköltämme Terolta, tero.parvinen@poutapilvi.fi

Työnantaja: Poutapilvi Sijainti: Aurakatu 3, Turku, Finland Hakemukset: rekry@poutapilvi.fi Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Aurakatu 3, Turku, Finland

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Käyttöliittymäohjelmoija, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Poutapilvi. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa Aurakatu 3, Turku, Finland .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa