Duunitori suosittelee
Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Meillä on täällä Poutapilvessä kädet täynnä hommia. Toinen toistaan kiinnostavampia projekteja käynnistyy jatkuvasti. Niiden ohella ylläpidämme ja jatkokehitämme omia julkaisujärjestelmiämme, jotka jo nyt herättävät ihastusta viestintäalan ammattilaisissa. Haussa käyttöliittymäohjelmoija Tiimimme tarvitsee vain sinut: uuden oppimisesta ja haasteista innostuvan käyttöliittymäohjelmoijan kehittämään uutta julkaisujärjestelmäämme. Sovit joukkoomme erityisen hyvin, jos osaat tuoda näkemyksesi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Turku palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Turku ohjelmointi ja ohjelmistokehitys palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Turku .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Käyttöliittymäohjelmoija, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Poutapilvi. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus