Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Meillä on täällä Poutapilvessä kädet täynnä hommia. Toinen toistaan kiinnostavampia projekteja käynnistyy jatkuvasti. Niiden ohella ylläpidämme ja jatkokehitämme omia julkaisujärjestelmiämme, jotka jo nyt herättävät ihastusta viestintäalan ammattilaisissa. Haussa käyttöliittymäohjelmoija Tiimimme tarvitsee vain sinut: uuden oppimisesta ja haasteista innostuvan käyttöliittymäohjelmoijan kehittämään uutta julkaisujärjestelmäämme. Sovit joukkoomme erityisen hyvin, jos osaat tuoda näkemyksesi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Turku palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Turku ohjelmointi ja ohjelmistokehitys palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Käyttöliittymäohjelmoija, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Poutapilvi. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus