Duunitori suosittelee
Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Porin Veden ylläpitämien jätevedenpuhdistamoiden hoitaminen puhdistamoiden ympäristölupien ja lainsäädännön asettamien vaatimusten sekä tehtyjen sopimusten mukaisesti. Käyttöinsinööri vastaa jätevedenpuhdistamoiden puhdistusprosessista, niiden käytöstä ja puhdistamokiinteistöstä sekä toimii jätevedenpuhdistamoiden laitoshenkilökunnan työnjohtajana. Päätoimipaikka on Luotsinmäen keskuspuhdistamo. Hakijoilta edellytetään tehtävään soveltuvaa amk-insinööritutkintoa, jätevedenpuhdistusprosessien, laitostekniikan ja tietojenkäsittelyn tuntemusta sekä hyviä esimieheltä vaadittavia vuorovaikutustaitoja. Lisäksi edellytetään auton ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kaivos- ja metallialan tehtävät Pori tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pori teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Pori kaivos- ja metallialan tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Pori .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Käyttöinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Porin kaupunki, rekrytointiyksikkö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 28100 - Pori .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa