Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Comforta Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Porin Veden ylläpitämien jätevedenpuhdistamoiden hoitaminen puhdistamoiden ympäristölupien ja lainsäädännön asettamien vaatimusten sekä tehtyjen sopimusten mukaisesti. Käyttöinsinööri vastaa jätevedenpuhdistamoiden puhdistusprosessista, niiden käytöstä ja puhdistamokiinteistöstä sekä toimii jätevedenpuhdistamoiden laitoshenkilökunnan työnjohtajana. Päätoimipaikka on Luotsinmäen keskuspuhdistamo. Hakijoilta edellytetään tehtävään soveltuvaa amk-insinööritutkintoa, jätevedenpuhdistusprosessien, laitostekniikan ja tietojenkäsittelyn tuntemusta sekä hyviä esimieheltä vaadittavia vuorovaikutustaitoja. Lisäksi edellytetään auton ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kaivos- ja metallialan tehtävät Pori tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pori teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Pori kaivos- ja metallialan tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Käyttöinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Porin kaupunki, rekrytointiyksikkö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Pori .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus