Duunitori suosittelee
Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Käyttöauto Oy on perinteikäs perheyhtiö ja yksi suurimmista autokaupan vähittäismyyntiketjuista Suomessa. Edustamme 16 laadukasta automerkkiä 11 paikkakunnalla Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Pohjanmaalla ja Satakunnassa. Palveluksessamme on yli 500 autoalan ammattilaista. Vuoden 2015 liikevaihto oli noin 310 miljoonaa euroa kokonaismyynnin ollessa noin 13 800 autoa.

Käyttöauto huoltaa Vaasassa Audi-, BMW-, Chrysler-, Dodge-, Jeep-, Mercedes-Benz-, Mitsubishi-, SEAT- ja Volkswagen-henkilöautoja.

Haemme henkilöautomekaanikkoa Vaasaan.

Tehtävään vaaditaan ammatillista osaamista ja/tai teknistä koulutusta. Hallitset tietotekniikan perustaidot sekä olet oma-aloitteinen ja joustava asiakaspalvelija. Olet osa huoltotiimiämme ja ilmaiset itseäsi selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti. Sinulta toivomme reipasta ja rivakkaa asennetta sekä halua kehittyä huippuosaajaksi.

Tarjoamme nykyaikaiset työkalut ja mahdollisuuden kouluttautua sekä luoda uraa monipuolisissa huoltotehtävissä alan ammattilaisista koostuvan työyhteisön tukemana. Tehtävän hoitaminen edellyttää huolellisuutta, yhteistyötaitoa ja oma-aloitteista toimintatapaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Niklas Lövmark, puh. 044 7602581.

Lähetä hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen niklas.lovmark@kayttoauto.fi tai täytä sähköinen rekrytointilomake osoitteessa www.kayttoauto.fi/rekry. Hakuaika päättyy 31.10.2016, mutta toimithan nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Web-osoite: http://www.kayttoauto.fi Työnantaja: Käyttöauto Oy Sijainti: Rantamaantie 35, 65350 VAASA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.mukaan Yhteystiedot: Niklas Lövmark, puh. 044 7602581, niklas.lovmark@kayttoauto.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rantamaantie 35, 65350 VAASA

Yritystiedot

Toiminimi Käyttöauto Oy Y-tunnus 0653423-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mekaanikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Käyttöauto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa , osoitteessa Rantamaantie 35, 65350 VAASA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa