Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Myyjä

Etelä-Suomen Paperitukku

Riihimäki

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

HR-assistentteja

Lidl Suomi ky

Espoo

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Käyttöauto Oy on perinteikäs perheyhtiö ja yksi suurimmista autokaupan vähittäismyyntiketjuista Suomessa. Edustamme 16 laadukasta automerkkiä 11 paikkakunnalla Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Pohjanmaalla ja Satakunnassa. Palveluksessamme on yli 500 autoalan ammattilaista. Vuoden 2015 liikevaihto oli noin 310 miljoonaa euroa kokonaismyynnin ollessa noin 13 800 autoa. Käyttöauto huoltaa Vaasassa Audi-, BMW-, Chrysler-, Dodge-, Jeep-, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vaasa ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Vaasa koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Käyttöauto Oy Y-tunnus 0653423-0 Toimiala Henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet Alavuden Käyttöauto, Kauhajoen Käyttöauto, Pirkanmaan Käyttöauto, Vaasan Käyttöauto, Seinäjoen Käyttöauto, Alajärven Käyttöauto, Närpiön Käyttöauto, Kokkolan Käyttöauto, Ylivieskan Käyttöauto, Keski-Suomen Ford-Keskus, EP Auto

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mekaanikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Käyttöauto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus