Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Käyttöauto Oy on perinteikäs perheyhtiö ja yksi suurimmista autokaupan vähittäismyyntiketjuista Suomessa. Edustamme 16 laadukasta automerkkiä 11 paikkakunnalla Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Pohjanmaalla ja Satakunnassa. Palveluksessamme on yli 500 autoalan ammattilaista. Vuoden 2015 liikevaihto oli noin 310 miljoonaa euroa kokonaismyynnin ollessa noin 13 800 autoa.

Käyttöauto huoltaa Vaasassa Audi-, BMW-, Chrysler-, Dodge-, Jeep-, Mercedes-Benz-, Mitsubishi-, SEAT- ja Volkswagen-henkilöautoja.

Haemme huoltoneuvojaa Vaasaan.

Edellytämme hakijalta kaksikielisyyttä ja aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Huoltoneuvojana osaat kohdata erilaisia tilanteita ja pystyt hallitsemaan useita eri työtehtäviä samanaikaisesti. Persoonana olet joustava, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja systemaattisen työskentelytavan. Arvostamme aitoa halua huolehtia asiakkaan tarpeista ja pitää yllä korkeaa asiakastyytyväisyyttä. Tehtävän hoitaminen edellyttää lisäksi huolellisuutta, yhteistyötaitoa ja oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme haastavan mutta palkitsevan työympäristön sekä mahdollisuuden tehdä työtä maailman johtavien automerkkien parissa, alan ammattilaisista koostuvan työyhteisön tukemana.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Niklas Lövmark, puh. 044 7602581.
Lähetä hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen niklas.lovmark@kayttoauto.fi tai täytä sähköinen rekrytointilomake osoitteessa www.kayttoauto.fi/rekry. Hakuaika päättyy 31.10.2016, mutta toimithan nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Web-osoite: http://www.kayttoauto.fi Työnantaja: Käyttöauto Oy Sijainti: Rantamaantie 35, 65350 VAASA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.mukaan Yhteystiedot: Niklas Lövmark, puh. 044 7602581, niklas.lovmark@kayttoauto.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rantamaantie 35, 65350 VAASA

Yritystiedot

Toiminimi Käyttöauto Oy Y-tunnus 0653423-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoneuvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Käyttöauto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa , osoitteessa Rantamaantie 35, 65350 VAASA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa