Duunitori suosittelee
Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Promoottori

Face2face

Helsinki

Marketpäällikkö

Osuuskauppa Maakunta

89600 - Suomussalmi

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kaustisen musiikkilukiossa on haettavana saksan ja ruotsin kielen lehtorin viransijaisuus vuorotteluvapaan ajaksi 2.1.-3.6.2017. Valitun tulee täyttää opettajan vuorotteluvapaan sijaiselle asetettavat ehdot. Opetustyöstä ko. ajankohtana yksi kurssi (saksa) on peruskoulussa. Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Taina Lehtonen puh. 040 5561783, taina.lehtonen@kaustinen.fi Hakemukseen on liitettävä todistukset kelpoisuudesta, nimikirjanote tai ansioluettelo (CV). Valinta on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Kaustinen opettajat, lehtorit, professorit Kaustinen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kaustisen kunta Y-tunnus 0178981-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Opettaja, saksa ja ruotsi, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kaustisen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kaustinen . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa