Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Kaustiselle 7-osastoiseen Pajalan päiväkotiin kehittämishakuista ja innokasta päiväkodin johtajaa. Päiväkodin johtaja toimii sivistystoimessa varhaiskasvatusjohtajan alaisuudessa. Hän vastaa oman yksikkönsä toiminnasta, kehittämisestä ja arvioinnista. Hän toimii myös lapsiryhmässä lastentarhanopettajana. Hallinnollisia tehtäviä on 40 % työajasta. Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään lastentarhanopettajan tutkinto, kokemusta päiväkotityöskentelystä ja esimiestehtävistä. Esikouluopettajan pätevyys lasketaan eduksi. Viran menestyksellinen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Kaustinen lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Kaustinen johtajapositiot Kaustinen johto- ja päällikkötason hallintotehtävät lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö johtajapositiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kaustisen kunta Y-tunnus 0178981-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Päiväkodin johtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kaustisen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kaustinen . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus