Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Etsimme Kaustiselle 7-osastoiseen Pajalan päiväkotiin kehittämishakuista ja innokasta päiväkodin johtajaa.
Päiväkodin johtaja toimii sivistystoimessa varhaiskasvatusjohtajan alaisuudessa. Hän vastaa oman yksikkönsä toiminnasta, kehittämisestä ja arvioinnista. Hän toimii myös lapsiryhmässä lastentarhanopettajana. Hallinnollisia tehtäviä on 40 % työajasta.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään lastentarhanopettajan tutkinto, kokemusta päiväkotityöskentelystä ja esimiestehtävistä. Esikouluopettajan pätevyys lasketaan eduksi. Viran menestyksellinen hoito edellyttää joustavuutta sekä aloite- ja yhteistyökykyä.

Virka täytetään 1.1.2017 lukien ja sovellamme siihen kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus KVTES:n mukaisesti. Hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisteriote on esitettävä ennen viran vastaanottamista.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen sekä CV toimitetaan 4.11.2015 klo 12.00 mennessä osoitteella: Kaustisen kunta, Sivistyslautakunta, PL 10, 69601 KAUSTINEN. Kuoreen merkintä "Päiväkodin johtaja". Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja virasta antaa varhaiskasvatusjohtaja Virpi Kataja, puh. 040 637 1272, virpi.kataja@kaustinen.fi.

Lisäksi hakijoita pyydetään täyttämään hakuyhteenvetolomake ja toimittamaan se täytettynä hakemuksen mukana tai sähköisesti osoitteella sivistys@kaustinen.fi.

Kaustisen kunta on savuton työpaikka.

Web-osoite: http://www.kaustinen.fi Työnantaja: Kaustisen kunta Sijainti: Meerbuschintie 2, 69600 KAUSTINEN Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: Lisätietoja virasta antaa varhaiskasvatusjohtaja Virpi Kataja, puh. 040 637 1272, virpi.kataja@kaustinen.fi. Hakemukset: http://www.kaustinen.fi/index.php/sivistyspalvelut-lomakkeet.html Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Meerbuschintie 2, 69600 KAUSTINEN

Yritystiedot

Toiminimi Kaustisen kunta Y-tunnus 0178981-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Päiväkodin johtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kaustisen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kaustinen , osoitteessa Meerbuschintie 2, 69600 KAUSTINEN . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa