Duunitori suosittelee
Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Talouspäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Controller

Cargotec

Helsinki

Shopper Insights Manager

Lidl Suomi ky

Vantaa

Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Edellytämme vähintään opisto- tai amk-tutkinnon omaavaa kokenutta taloushallinnon ammattilaista. Vastaat itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti oppilaitoksen taloushallinnosta yhteistyössä rehtorin kanssa. Arvostamme kokemusta oppilaitoshallinnosta valtionosuusjärjestelmän tuntemusta positiivista asennetta ja järjestelmällisyyttä, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Käytössämme ovat mm. EmCe -taloushallinto-ohjelma ja oppilashallintajärjestelmä Primus. Kaustisen Evankelinen Opisto on savuton työpaikka....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talousjohto Kaustinen talousjohto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kaustisen Evankelisen Opiston Kannatusyhdistys ry Y-tunnus 0178980-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taloushallinnon ammattilainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Kaustisen Evankelisen opiston kannatusyhdistys ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 69600 - Kaustinen . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus