Duunitori suosittelee
Raskaankaluston hydrauliikka- ja sähköasentaja

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Face to face -varainhankkija, Hämeenlinna

Amnesty International Suomen osasto

13100 - Hämeenlinna

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Saaristokaupunki Parainen julistaa haettavaksi kaupungingeodeetin viran kaupungin ympäristöosastolla. Kaupungingeodeetti toimii mittausyksikön päällikkönä ja vastaa kaupungin maapolitiikasta ja kunnan kiinteistöinsinöörille kuuluvista lakisääteisistä tehtävistä. Mittaustoimisto ylläpitää ja kehittää kaupungin karttajärjestelmiä, huolehtii tonttimyynnistä, osallistuu markkinointiin, hoitaa asemakaavoitettujen alueiden kiinteistönmuodostuksen, huolehtii kunnan osoitejärjestelmästä ja vastaa kaupungin maa- ja vesialueiden tarkoituksenmukaisesta hallinnoinnista. Kelpoisuusehtona on Teknillisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja geotieteen alan tehtävät Parainen kunta-alan työpaikat Parainen työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Parainen maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Parainen geotieteen alan tehtävät kunta-alan työpaikat työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaupungingeodeetti, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Pargas stad/Paraisten kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Parainen .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus