Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Saaristokaupunki Parainen julistaa haettavaksi kaupungingeodeetin viran kaupungin ympäristöosastolla. Kaupungingeodeetti toimii mittausyksikön päällikkönä ja vastaa kaupungin maapolitiikasta ja kunnan kiinteistöinsinöörille kuuluvista lakisääteisistä tehtävistä. Mittaustoimisto ylläpitää ja kehittää kaupungin karttajärjestelmiä, huolehtii tonttimyynnistä, osallistuu markkinointiin, hoitaa asemakaavoitettujen alueiden kiinteistönmuodostuksen, huolehtii kunnan osoitejärjestelmästä ja vastaa kaupungin maa- ja vesialueiden tarkoituksenmukaisesta hallinnoinnista. Kelpoisuusehtona on Teknillisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja geotieteen alan tehtävät Parainen kunta-alan työpaikat Parainen työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Parainen maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Parainen geotieteen alan tehtävät kunta-alan työpaikat työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Parainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaupungingeodeetti, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Pargas stad/Paraisten kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Parainen .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa