Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

RekryKoulutus: 15 uutta telineasennuksen ja sääsuojauksen ammattilaista

Ramirent co Uramuuntaja

Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Saaristokaupunki Parainen julistaa haettavaksi kaupungingeodeetin viran kaupungin ympäristöosastolla. Kaupungingeodeetti toimii mittausyksikön päällikkönä ja vastaa kaupungin maapolitiikasta ja kunnan kiinteistöinsinöörille kuuluvista lakisääteisistä tehtävistä. Mittaustoimisto ylläpitää ja kehittää kaupungin karttajärjestelmiä, huolehtii tonttimyynnistä, osallistuu markkinointiin, hoitaa asemakaavoitettujen alueiden kiinteistönmuodostuksen, huolehtii kunnan osoitejärjestelmästä ja vastaa kaupungin maa- ja vesialueiden tarkoituksenmukaisesta hallinnoinnista. Kelpoisuusehtona on Teknillisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja geotieteen alan tehtävät Parainen kunta-alan työpaikat Parainen työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Parainen maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Parainen geotieteen alan tehtävät kunta-alan työpaikat työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaupungingeodeetti, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Pargas stad/Paraisten kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Parainen .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus