Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Saaristokaupunki Parainen julistaa haettavaksi kaupungingeodeetin viran kaupungin ympäristöosastolla.

Kaupungingeodeetti toimii mittausyksikön päällikkönä ja vastaa kaupungin maapolitiikasta ja kunnan kiinteistöinsinöörille kuuluvista lakisääteisistä tehtävistä.

Mittaustoimisto ylläpitää ja kehittää kaupungin karttajärjestelmiä, huolehtii tonttimyynnistä, osallistuu markkinointiin, hoitaa asemakaavoitettujen alueiden kiinteistönmuodostuksen, huolehtii kunnan osoitejärjestelmästä ja vastaa kaupungin maa- ja vesialueiden tarkoituksenmukaisesta hallinnoinnista.

Kelpoisuusehtona on Teknillisen korkeakoulun maanmittausosastolla suoritettu tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin tutkinto (nykyään Aalto-yliopiston Insinööritieteiden korkeakoulu) tai sitä vastaava aikaisempi tutkinto. Tehtävässä edellytetään hyvää ruotsin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Kokemus alan työtehtävistä on edellytys viran menestyksekkäälle hoitamiselle.

Palkka määräytyy TS-sopimuksen mukaan (Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus). Tehtävään valitun on ennen virassa aloittamistaan esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemusasiakirjoihin on liitettävä tutkintotodistukset ja kielitodistukset. Lisäksi hakijan on liitettävä hakemukseensa suositukset, jotka hän haluaa esittää työkokemuksensa ja hakijoilta edellyttämämme kelpoisuuden tueksi.

Web-osoite: http://www.parainen.fi Työnantaja: Pargas stad/Paraisten kaupunki Sijainti: Rantatie 28, 21600 PARAINEN Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja on kaupungin verkkosivuilla ja lisätietoja antavat myös maankäyttöinsinööri Peter Lindgren, puh. 050 566 2943, ja ympäristönsuojelupäällikkö Carl-Sture Österman, puh. 044 458 5927, tiedustelut voi lähettää myös sähköpostitse etunimi.sukunimi@parainen.fi. Hakemukset: Hakemukset osoitetaan Paraisten kaupunginhallitukselle ja toimitetaan osoitteeseen Paraisten kaupunki, Rantatie 28, 21600 Parainen. Kuoreen merkintä "Kaupungingeodeetti". Hakemuksen voi toimittaa myös sähköisesti osoitteeseen parainen@parainen.fi. Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rantatie 28, 21600 PARAINEN

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaupungingeodeetti, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Pargas stad/Paraisten kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Parainen , osoitteessa Rantatie 28, 21600 PARAINEN .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa